fbpx

A la primera volta, les noies de Villanueva es van imposar al Palau (26:23)

Les vallesanes volen seguir sumant per aconseguir la permanència matemàtica dissabte a les 20h

El KH-7 BM Granollers arriba de guanyar al tercer classificatEl KH-7 BM Granollers no vol perdre el ritme. Després d'una meravellosa victòria davant el tercer classificat, les noies de José Luis Villanueva i Robert Cuesta busquen seguir avançant amb força i un nivell de joc excel·lent. El rival de la vintena jornada de la Divisió d'Honor és el Jofemesa Oviedo, que ocupa la penúltima posició a la classificació. Les ovetenses són les que marquen la línia del descens i, actualment, es troben a onze punts de les catalanes. Una victòria donaria a les vallesanes la permanència matemàtica a falta de sis jornades pel final de la Liga Loterías.

El Jofemesa Oviedo ha viscut uns últims mesos complicats, amb canvis d'entrenadors. Aquest serà el segon partit d'Alfredo Fernández a la banqueta i haurà de lidiar amb baixes molt importants pel seu equip, com la d'Aida Palicio, la seva màxima anotadora, i Núria Andreu, una altra peça fonamental. Tot i això, l'esquadra local comptarà amb Irene Espinola, que aquesta temporada ha anotat més de cent gols, i la pivot Celia Rojo, que ha participat en alguna concentració de la selecció espanyola en categories inferiors.

El KH-7 BM Granollers té, doncs, una bona oportunitat per a segellar la permanència. Les vallesanes arriben al partit amb la moral molt alta després d'una victòria necessària, i amb aquesta força sortiran dissabte a les 20h a la pista de l'Oviedo.

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT