fbpx

El KH-7 BM Granollers vol tornar a sumar

Les vallesanes volen seguir lluitant per la vuitena plaça davant el cuer que, matemàticament, no pot evitar el descens

PreviaZarautz1El KH-7 BM Granollers necessita sumar. Després de dos partits complicats, el conjunt que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta vol refer-se de les derrotes amb una victòria important a domicili. El rival és l'Aiala Zarautz, el cuer de la Liga Loterías, que matemàticament ja està descendit i que només ha guanyat un partit en tota la temporada.

Per part del conjunt basc destaquen com a màximes anotadores l'extrem Haizea Goikoetxea (91 gols), la pivot Nerea Arregui (67 gols) i la central Nora Kortaberria (64 gols). A més, la seva portera Nagore Odriozola va estar jugant fins la temporada passada a San Esteve Ses Rovires. La incorporació més destacada d'aquest any ha estat el d'Itziar Ubillos, primera línia, procedent del Carobels ULE CLEBA León, que ha anotat fins a dia d'avui 17 gols.

El KH-7 BM Granollers pot segellar la permanència matemàtica amb una victòria, sense dependre d'altres resultats. En el cas contrari, també la podria aconseguir si el Jofemesa Oviedo no puntua en el seu enfrontament davant el Mecalia Atlético Guardés.

La lluita per la vuitena plaça està viva. Les vallesanes són, ara, desenes, a dos punts del Canyamelar Valencia, vuitè classificat, a qui té el gol average guanyat. L'equip valencià jugarà contra l'Aula Valladolid i el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol, novè, s'enfrontarà al Carobels ULE CLEBA León. Aquesta és, doncs, una bona oportunitat per a tornar a guanyar. La temporada encara no ha acabat i el KH-7 BM Granollers hi té molt a dir.

El partit es jugarà dissabte a les 17h i es podrà seguir en directe per Ràdio Granollers i per l'streaming de la RFEBM.

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT