fbpx

Les vallesanes volen celebrar la permanència amb una victòria dissabte a les 17h al Palau

 

KH7 0010El KH-7 BM Granollers vol tornar a sumar. Després d'uns partits complicats, les noies de José Luis Villanueva i Robert Cuesta necessiten recuperar la dinàmica positiva. Amb la permanència a la butxaca, les vallesanes no s'aturen aquí i volen aspirar a més: recuperar la vuitena plaça. Tot i la dificultat, el primer repte per aconseguir-ho serà superar dissabte a l'Aula Cultural.

Les val·lisoletanes es juguen el bitllet a Europa, i és per això que no ho posaran gens fàcil. Ambdós equips volen els dos punts, i s'espera un partit vistós. L'Aula Cultural, cinquè a la Liga Loterías, arriba al Palau amb un molt bon estat de forma i, durant tota la temporada, han sumat deu punts més que les vallesanes. Tot i això, el KH-7 BM Granollers vol tornar a guanyar i seguir sumant.

Per part de l'Aula Cultural destaca la central Silvia Arderius com a màxima anotadora de l'esquadra val·lisoletana. La jove promesa Maria Prieto O'Mullony és també una peça fixa en l'equip nacional en categories inferiors i Lourdes Guerra és una de les millors porteres de la Divisió d'Honor.

Tot i la dificultat del partit, el KH-7 BM Granollers ja ha demostrat que no té por de cap equip i que pot guanyar a qualsevol rival. Dissabte, l'equip de Villanueva i Cuesta celebrarà la permanència a la màxima categoria de l'handbol femení, i necessita un Palau ben ple per fer-ho sumant els dos punts.

El partit es jugarà dissabte a les 17h al Palau d'Esports de Granollers.

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT