fbpx

El Fraikin viatja a Aranda del Duero pels 2 punts de lliga previs a posar totes les mirades a la Final4 Nantes

El Fraikin BM Granollers fa els deures de lliga setmanals després del cap de setmana més intens i emocionant de la temporada fins al moment. Ahir l'equip de Carlos Viver i Antonio Rama va fet ruta direcció Aranda del Duero per a disputar la jornada de lliga número 26 contra el BM Villa d'Aranda. Serà un partit molt important per als vallesans tenint en compte que l'Aranda segueix els granollerins a la taula de classificació.Marc Garcia-dit

L'equip de Jacobo Cuétara, cinquè classificat amb 27 punts està essent un dels rivals que està mostrant la seva millor cara i lluitant amb constància durant tot el que portem de temporada. Els d'Aranda es caracteritzen per tenir una de les defenses més fortes de l'Asobal i per tenir un dels millors contraatacs. D'entre les seves files, destaquen la primera línia, més concretament el lateral dret Oswaldo Dos Santos, i Moyano. Es tracta si més no d'un equip que ja tenia molt clares les seves pròpies directrius de joc i que les ha mantingut fins a aquestes alçades de la lliga. De fet, el Fraikin no va tenir precisament un dels partits més còmodes durant el partit d'anada al Palau, encontre en què els de Viver van sortir victoriosos amb un resultat ajustat de 32:30.

Els vallesans, per la seva banda, han tingut una setmana molt dolça en classificar-se per a la Final Four de l'EHF Cup. Tot i això, la competició de lliga segueix essent un dels eixos principals en la lluita de la present temporada i caldrà no abaixar la guàrdia ni un moment. Actualment, l'equip de Viver és quart a la classificació (31 punts) i té a l'Ademar de Lleó 3 punts per davant amb 34 punts, distància que els vallesans volen tractar de retallar per a seguir lluitant per la 3a plaça. Els catalans afronten de la millor manera un partit que els pots ajudar molt a mantenir la sensació tant positiva que viu aquests dies i que, és del tot important per a mantenir la motivació el més amunt possible. L'equip està preparat doncs per una nova ocasió on saben que hauran de lluitar de valent contra un equip que jugarà amb fam de victòria i rodejat dels seus. 

 

L'equip no podrà comptar a causa de les lesions amb:

Mamadou Gassama Consulta el perfil

Guilherme Valadao Consulta el perfil

Zeba Pacheco Consulta el perfil

 

Segueix l'encontre a través del Twitter del BM Granollers (@BMGranollers) i per Ràdio Granollers (radiogranollers.cat). 

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT