fbpx

El pivot Adrià Figueras celebrant un dels seus gols d'aquesta temporada al Palau d'Esports. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin s'imposa a BM Villa de Aranda i l'allunya a la taula de classificació

El Fraikin BM Granollers va aconseguir ahir un triomf de mèrit davant el Balonmano Villa d'Aranda, un enfrontament que els vallesans havien de lluitar per emportar-se els 2 punts i augmentar, així, la diferència amb aquets equip, que el segueix a la classificació. 

Durant la primera part del partit les coses no van poder anar millor per als nois de Viver que, amb un parcial inicial de 0-3 amb el pivot Adrià Figueras com a protagonista, es feien amb les regnes del partit ràpidament. Els vallesans es mostraven intensos en la zona ofensiva i aconseguien finalitzar pel pivot repetidament. Per altra banda, a la zona defensiva, el Granollers tornava a construir el mur impenetrable que feia partits de lliga que no deixava entreveure i, Bombom Almeida tancava la persiana per a no deixar entrar res amb una efectivitat quasi del 50%. Per als d'Aranda del Duero, l'arrencada inicial va ser un malson i es mostraven sense encert davant la porteria vallesana. Els locals van arribar a patir diferències molt dures de fins a 12 gols (min 20, 9:21). Ambdós equips van arribar al descans amb un clar 11:22 al marcador, renda més que favorable per als vallesans.

En la represa els locals ho van intentar tot per a escurçar les diferències en el lluminós. A mesura que avançava el temps, els d'Aranda sorprenien a tots amb una gran remuntada en forma de parcial de 8:2 gràcies a millores en la part ofensiva especialment. Els d'Aranda van aconseguir col·locar-se 5 gols per sota, 19:24. Els de Viver, però, no es van quedar de braços creuats en cap moment i la intensitat de l'equip català es va mantenir en el punt més alt per a tornar a augmentar la renda i coronar-se finalment com a clars vencedors de l'encontre amb un resultat final de 28:35.

D'aquesta manera, el Fraikin s'agafa fort a la quarta posició de la taula tot distanciant un Villa d'Aranda que haurà de seguir lluitant per a poder estar a la classificació europea. Ara sí, el Fraikin haurà de posar totes les mirades i la motivació en la Final4 de la Copa EHF que es celebrarà el proper cap de setmana a Nantes, una fita històrica que l'equip i la plantilla sencera viu amb molta il·lusió. Recorda que volem que siguis un més i acompanyis l'equip en aquest gran somni: clica aquí per a consultar preu d'entrades i trajecte. Busca la teva fórmula i reserva plaça fins dilluns!

 

28 - Villa de Aranda: Rangel Luan; Muñoz (11, 3p), 'Bicho' (2), Moreira (1), Oswaldo (1), Nantes (5), Padilla (1); Canyigueral (1), Peciña (3), Part (2), Moyano (1).

35 - Fraikin BM Granollers: Almeida (Sastre); Marc García (1), Ferrer, Arnau García (6), Figueras (12), Solé (3), Resina (2); Teixeira, Blanxart, Adriá Pérez (2), Cañellas (4), Márquez (5).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comuncació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT