fbpx

Judith Vizuete, amb 10 gols, ha tornat a ser la màxima anotadora del partit (Foto: Xavier Solanas)

Les vallesanes sumen dos punts davant un rival de nivell en un partit brillant


El KH-7 BM Granollers aconsegueix una victòria de prestigi (Foto: Xavier Solanas)Dos punts amb gust a glòria. El KH-7 BM Granollers necessitava sumar davant l'Aula Cultural. Després d'una ratxa negativa, amb derrotes difícils d'assumir, el conjunt que entrenen José Luis Villanueva i Robert Cuesta ha tornat a demostrar que, si vol, no té rival.

El contrincant de la vint-i-tresena jornada de la Liga Loterías era l'Aula Cultural, un equip que lluita per jugar a Europa la temporada que ve i una de les gran potències del campionat. Davant, un KH-7 BM Granollers molt necessitat, no tant de punts com de moral.

El partit ha començat amb la igualtat que s'esperava, amb les val·lisoletanes molt endollades des de l'inici i amb les pupil·les de Villanueva i Cuesta disposades a no deixar marge. De fet, les catalanes s'han posat per davant en el marcador en el minut 15 de partit (5-4) i ja no ha perdut l'avantatge durant la resta de l'enfrontament. Els cinc primers gols, anotats tots per Judith Vizuete, i les bones aturades d'Andrea de la Torre han donat força al KH-7 BM Granollers, que en tot moment ha confiat en que podia guanyar. Tres penals fallats per Silvia Arderius, una de les millors jugadores de l'Aula Cultural, han deixat fora de joc a les visitants, que només han pogut anar a remolc.

La clau del partit ha estat en la bona actuació de tot el KH-7 BM Granollers. Andrea de la Torre, sota pals, ha aconseguit un 42% d'efectivitat durant tot el partit i, en moltes ocasions, ha estat determinant. La defensa de les vallesanes també ha estat brillant: Hatou Jabby i Kaba Gassama, amb el doble pivot, han estat pràcticament impenetrables, i totes han mantingut la intensitat en el nivell que requeria. De fet, les val·lisoletanes gairebé no han anotat cap gol en el contraatac, un dels seus punts forts.

Gol a gol, aturada a aturada, el KH-7 BM Granollers ha anat agafant confiança i ha augmentat la diferència a l'electrònic. Els gols de Judith Vizuete i Clara Poo han fet que les noies de Villanueva i Cuesta no hagin baixat els braços fins que es complissin els seixanta minuts.

Les vallesanes han imposat el seu joc. Aquesta victòria representa molt més que dos punts: significa tornar a recuperar la moral, les sensacions positives i lluitar per la vuitena plaça fins l'última jornada. Perquè aquest equip no s'atura només amb la permanència.

 

31 - KH-7 BM GRANOLLERS (15+16): De la Torre (18 parades), Rosalez; Vizuete (10), Gassama (1), Poo (5), Moreno (2), Pi, Jabby (4), Sevilla, Dedieu (2), Torras, González (1), Rubio (3), Pérez (3), Bonilla, Donato

25 - AULA CULTURAL (11+14): Guerra (3 parades), Muñiz (6 parades); Fernández (1), López, Vergara (1), Prieto (1), Calderón, Cifuentes (4), Álvarez (2), Arderius (7), Viloria (4), Macías (4)

PARCIALS: 1-2, 2-2, 5-4, 8-5, 10-9, 15-11 (descans), 17-13, 21-15, 23-17, 25-18, 27-21, 31-25 (final)

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1SULHsX

Escolta els àudios del post-partit:

Declaracions de José Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1s39nlc

Declaracions de Miguel Ángel Peñas, entrenador de l'Aula Cultural: http://bit.ly/1Oi8OIw

 

BMGAula 2

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT