fbpx

El torneig, que se celebrarà del 29 de juny al 3 de juliol, acollirà equips de països com Corea del Sud, Marroc, Rússia, Canadà, Egipte, Israel, Bòsnia i Uruguai, entre d'altres

Granollers Cup 0145La Granollers Cup torna a demostrar que és el torneig d'handbol més gran del sud d'Europa. Ja s'han tancat les inscripcions per a la divuitena edició del campionat, i el balanç ha tornat a ser de rècord: 381 equips de tot el món (60 més que en la passada edició), 222 masculins i 159 femenins, gaudiran d'un ambient d'handbol total a la ciutat vallesana del 29 de juny al 3 de juliol.

Aquest any també s'igualarà el rècord de representació internacional de la història del torneig, amb 21 països participants. Granollers acollirà més de 5.000 jugadors i jugadores de Noruega, Corea del Sud, Islàndia, Alemanya, França, Rússia, Canadà, Bèlgica, Egipte, Àustria, Bòsnia, Dinamarca, Escòcia i Uruguai, entre d'altres. Com a principals novetats internacionals, hi haurà equips d'Israel i del Marroc, dos països que encara no havien participat en el torneig. A més, hi haurà representants de gairebé totes les comunitats autònomes.

El campionat tindrà equips, tant masculins com a femenins, de totes les categories base: aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior. La més nombrosa, aquesta vegada, és la de cadet. Està previst que, durant tota la setmana, es juguin fins a 1.100 partits en total.

Recorda que pots consultar qualsevol dada del torneig a la web oficial. Segueix-nos a Facebook i Twitter per no perdre cap detall del campionat!

 

 

cup2015-porx

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT