fbpx

L'entrenador Carlos Viver acompanyat d'Álvaro Ferrer i Ferran Solé amb la bufansa i la samarreta especial de la Final Four de Nantes. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BM Granollers s'enlaira cap al somni europeu de la Final Four de Nantes amb un únic objectiu: donar-ho tot!

El Fraikin BM Granollers ja està a hores del viatge somiat amb destinació cap a la ciutat francesa de Nantes. La plantilla al complet sortirà demà a les 8:00 del Palau d'Esports cap a l'aeroport per a agafar el vol que els farà arribar a la seva destinació a les 13.00, segons la previsió. Amb un guió ben atapeït d'actes, l'equip farà la seva presentació a l'esdeveniment esportiu amb una roda de premsa durant la tarda i també durà a terme l'entrenament previ al gran matx.   

L'equip vallesà viu amb molta il·lusió tota una fita històrica que podria repetir després de 20 anys d'aconseguir l'última Copa EHF. Si la passada temporada va ser un esglaó que es va resistir, enguany ha fet somiar a tots els seus aficionats. Aixecant totes les admiracions de seguidors i afició, l'equip ha jugat una fase de grups a un gran nivell i no han faltat moments per a demostrar que són uns justos mereixedors d'arribar a aquesta Final Four. El tècnic Carlos Viver deixava entreveure el seu punt de vista a la roda de premsa prèvia a la Final amb aquestes paraules: "Lo hemos preparado durante toda la semana e iremos a muerte en todo momento. No dejaremos pasar el hecho de vivir una Final Four como bien se merece".

Tot i que l'experiència de l'any passat feia fàcil conformar-se amb objectius més assequibles, com el d'arribar als quarts de final, l'equip ha trencat barreres i ha anat més enllà. El grup viu el moment com un premi que han d'esprémer al màxim i donar-ho tot a nivell de ganes i lluita. Tots ells hauran de donar el millor de si mateixos per a enfrontar-se, en primer lloc, a un HBC Nantes que, a banda de ser l'amfitrió, compta amb exjugadors del Fraikin BMG com són Rodrigo Salinas o Matías Schulz.

Unes 150 persones acompanyaran l'equip fins a Nantes, una xifra que ens omple d'orgull i que és del tot positiva per al nostre esport i per al nostre club. Ens veiem a Nantes!

Us recordem que podeu utilitzar els 2 hashtags que des del Club BM Granollers us transmetem per a fer bullir les xarxes socials:

#Final4BMG

#ConquerimNantes

Roda de Premsa

Durant la roda de premsa celebrada aquesta tarda al Palau d'Esports, el tècnic Carlos Viver juntament amb 2 dels seus jugadors, Ferran Solé i Álvaro Ferrer han donat resposta a totes aquelles qüestions dels mitjans i han deixat ben clar la il·lusió amb la que l'equip viu aquest repte. Convençuts de que el haver arribat fins aquí és producte de molt d'esforç i treball, els jugadors encaren la Final Four amb la màxima motivació i amb totes les intencions de deixar-s'hi la pell! Aquestes són algunes de les seves declaracions: EHF-Roda1

Carlos Viver:

"Vamos a ir a pelearlo muchísimo pero también a disfrutarlo como nunca"

"Tenemos menos que defender y muchas más cosas que soñar que el Nantes"

Álvaro Ferrer:

"Com a totes les finals hem de mostrar la millor versió fins a aixecar la Copa!"

"Jo sóc ambiciós i vull que nosaltres siguem els favorits. Està clar però que no serà fàcil"

Ferran Solé:

"Crec que mereixem estar en aquesta Final4 i que complirem un dels grans somnis de la temporada!"

"El que tenim més clar és que per il•lusió i per ganes no ens guanyarà ningú"

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

EHF-Roda2

Banner InferiorcatCAT