fbpx

La porteria tornarà a ser un factor clau per assolir els dos punts

Les vallesanes volen sumar sí o sí a Elx per seguir amb les bones sensacions

 

Anna Pi jugava la temporada passada a l'Elche MustangEl KH-7 BM Granollers viatja a Elx a per totes. Només queden tres partits de la Liga Loterías i les vallesanes volen acabar el campionat com el van començar: demostrant que aquest equip vol aspirar a tot. Les noies de José Luis Villanueva i Robert Cuesta tenen entre cella i cella la victòria, i per aconseguir-la hauran de superar a l'Elche Mustang. L'equip que entrena Joaquín Rocamora té quatre punts menys que el conjunt català a la classificació i va certificar la permanència la passada jornada. D'altra banda, el KH-7 BM Granollers pot aspirar encara la vuitena plaça: només dos punts el separen del Canyamelar Valencia. És per això que el partit del dissabte és important.

A l'Elche Mustang hi destaca la catalana Ivet Musons que, tot i patir una lesió que només l'ha deixat jugar mitja temporada, ha tornat el plena forma. També ho fan Laura Hernández, màxima anotadora de l'equip i una peça habitual a les convocatòries de la selecció espanyola júnior; Llanos Trigueros, la portera i capitana de la selecció espanyola d'handbol platja; Anna Vicente, pivot que ha marcat 70 gols en el que portem d'any; i Nitsan Dunay, primera línia israelita que també ha vestit la samarreta del seu país.

El KH-7 BM Granollers vol seguir somiant. La permanència no és l'únic objectiu d'aquest equip que no es cansa de créixer. Acabar la temporada amb bones sensacions passa per sumar a Carrús, una fita difícil però gens impossible.

El partit es jugarà dissabte a les 18h al pavelló de Carrús i es podrà seguir pel twitter oficial del club.

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT