Carlos Viver después de la derrota ante el HBC Nantes. Foto: Meritxell Reina

El Fraikin posa contra les cordes l'amfitrió però es queda a un pas de la final.

La primera part va estar marcada per la igualtat i les defenses dels dos equips i per una bona actuació a les dues porteries; tant Almeida com Schulz van estar per sobre del 40%. Tot i que el Fraikin va liderar el marcador pràcticament tota la part, el Nantes va aconseguir l'empat a 9 en arribar al minut 22. Tanmateix, els de Viver es refeien i amb un capità David Resina molt encertat i 2 parades consecutives de Bombom Almeida, l'equip dominava electrònic fins segons abans del xiulet del descans. No obstant això, els locals resolien amb èxit la darrera jugada i això els permetia marxar al descans amb l'empat (12:12). canye

A la segona part, el Fraikin veia la llum durant els compasos inicials de joc. Resina, que ahir va ser peça clau per al seu equip, posava als seus per davant amb 2 gols consecutius (14:16). Per la seva banda, el Nantes no es quedava aturat envers les accions catalanes i la reacció era ràpida. Claire, Ivic i Rivera aconseguien, per primer cop, posar als francesos 2 amunt. Els Fraikin es tornava a posar ràpidament 1 avall (16:15), novament amb un capità David Resina que no volia deixar escapar la semifinal. A poc a poc, però, el Nantes va convertir una sèrie de contraatacs i un penal de Rivera i va assolir el màxim avantatge (20:16). Viver demanava el temps mort per a donar oxigen als granollerins, cosa que els va permetre escurçar distàncies (18:20). El Nantes, però, encara tenia forces i obria de nou la bretxa de 4 gols a falta de 10 minuts (22:18). Quan semblava que el partit estava més que guanyat per als de morat i groc, el Fraikin treia l'orgull i lluitava fins als darrers batecs de l'encontre. Ferran Solé feia el darrer gol pràcticament sobre la botzina i els de Viver vivien finalment una derrota que els havia deixat només un per sota en l'electrònic (27:26).

Cal tenir el cap ben alt! La lluita encara no ha acabat i avui lluitarem de valent per el 3r lloc contra el Chambéry francès a les 14:45.

Gràcies per fer-nos creure, equip!

Adrià Figueras: "Durant el 2n temps hem fet uns errors que no ens podíem permetre en una Semifinal de l'#EHFCup!" Escolta'l

Carlos Viver: "No merecemos irnos con la cabeza baja. Estamos al 50% y tenemos que hacer aún un buen partido final" Escolta'l

"Ha sido un final de partido de controlar porqué creo que ahí nos sacan años y experiencia" Escolta'l

Declaracions dels jugadors de l'HBC Nantes

Matias Schulz: "Hoy Granollers ha hecho un buen partido y ojalá mañana puedan coronar el 3r puesto".

Rodrigo Salinas: "Sabíamos que el Granollers iba a luchar hasta el final como nosotros pero hemos podido con ellos"

26 - Fraikin BM Granollers: Almeida; Arnau García, Figueras (5), Solé (6, 1p), Marc Cañellas (2), Resina (10, 1p), Márquez; Teixeira (2), Porras, Marc García, Ferrer, Pérez, Gassama (1), Puig i Pacheco.

27 - HBC Nantes: Schulz; Gharbi (1), Claire (5), Rivera (8, 6p), Ivic (7), Feliho y Balaguer; Alberto Entrerríos, Nyateu, Tournat (6), Derot i Salinas.