El KH-7 BM Granollers tindrà complicat recuperar la vuitena posició a la Liga Loterías

Les vallesanes es queden a les portes de la victòria en un partit d'imprecisions

ElcheBMG1El KH-7 BM Granollers no ha pogut culminar la remuntada i ha caigut a Elx. Les imprecisions han passat factura a les noies de José Luis Villanueva i Robert Cuesta, que s'han quedat a les portes de sumar els dos punts.

L'Elche Mustang ha començat el partit amb força, amb unes Ivet Musons i Laura Hernández especialment inspirades. La defensa profunda il·licitana ha causat desconcert en atac a les vallesanes, que des d'un bon inici han vist com les locals han imposat el seu ritme (min 13, 9-4). De fet, en els primers vint minuts de partit les catalanes han acumulat més de deu pilotes perdudes. Però el KH-7 BM Granollers ha reaccionat, i li ha endossat un parcial de 5-9 que ha fet que, al descans, el partit tornés a estar igualat (16-15). L'encert de Clara Poo i el joc comandat per Mireia Torras, Sandra Pérez i Judith Vizuete han estat els principals factors per la remuntada de les vallesanes, que han mantingut un ritme irregular durant tot l'enfrontament.

La segona part, però, ha estat més estranya. L'Elche ha tornat a agafar la iniciativa, però les vallesanes no han baixat els braços en cap moment. La diferència al marcador ha anat oscil·lant, especialment per l'encert de la portera local, Miriam Semprere, i els set llançaments gairebé consecutius al pal. De fet, quan només quedaven vuit minuts pel final, les il·licitanes han tornat a agafar una avantatge de cinc gols (min 22, 28-23) que ha obligat a Villanueva a jugar amb portera jugadora i a una defensa individual de Mireia Torras a Musons. Però el KH-7 BM Granollers ha tornat a reaccionar, fins que s'ha posat a només un gol, tot i que ja era massa tard per evitar la victòria de l'Elche.

Els dos equips no es jugaven res transcendental, però la derrota suposa que pel KH-7 BM Granollers serà molt difícil recuperar la vuitena posició a la classificació (el Clínicas Rincón BM Málaga Costa del Sol es troba a tres punts i només queden quatre en joc).

La setmana que ve es jugarà l'últim partit al Palau davant el Rocasa Gran Canaria Ace, vigent campió de la Challenge Cup i que s'estarà jugant el títol de la Liga Loterías. Aquest serà també el partit dels homenatges a les jugadores que es retiren o se'n van. Fem que el Palau sigui una festa per celebrar que, un any més, aquest equip jugarà a la màxima categoria de l'handbol femení.

32 – ELCHE MUSTANG (16+16): Trigueros, Sempere; Agulló, Ajado (5), Dunay (2), Flores (1), Hernández (9), Lamoneda (3), Musons (8), Zhukova (3), Bermejo

31 – KH-7 BM GRANOLLERS (15+16): De la Torre, Rosalez; Bonilla, Dedieu (1), González (4), Jabby (3), Moreno (1), Pérez (2), Poo (7), Rubio (1), Sevilla (1), Torras (5), Vizuete (6), Rojas, Calle

PARCIALS: 4-2, 7-4, 9-5, 11-6, 13-9, 16-15 (descans), 19-17, 20-19, 24-20, 26-22, 29-26, 32-31 (final)