Imatge de la celebració conjunta de la pista i la grada granollerina a la Salle Trocardière de Nantes! Foto: Meritxell Reina

El Fraikin s'imposa al Chambéry francès i aconsegueix el bronze europeu amb gust a or

El Fraikin BM Granollers va arribar a la lluita pel 3r lloc amb la mateixa fam de victòria amb la que el dia abans havia lluitat per al primer lloc contra el HBC Nantes. Els de Viver i Rama mostraven la seva millor versió en un encontre que va pràcticament dominar en tota la seva totalitat i, ahir sí, van poder brindar el merescut bronze a la seva gran afició.foto-de-joc-petita

Els de Granollers començaven endolladíssims el que era la seva gran final, i amb 3 gols inicials del jove Ferran Solé els vallesans començaven dominant l'encontre davant un Chambéry que topava contra Almeida en els seus primers intents a porteria. Bombom protagonitzava unes estadístiques inicials d'escàndol i gràcies a les seves aturades i a base de pilotes robades que es convertien en contraatacs vallesans, els de Viver obtenien uns positius parcials d'inici que contindrien les màximes diferències del matx (min 15. 3:7). Malgrat la bona arrencada dels catalans, el Fraikin viuria uns minuts de màxim estancament i es quedava anclat en el 8 gols mentre que el conjunt francès aconseguia fer un parcial de +3 que el situarien amb un 6:8 a 10 minuts del final de la primera part. El pivot Adrià Figueras trobaria per fi el forat a la línia de pivot per a trencar i posar el novè català però a continuació, 2 errades de llançament dels nostres afavorien als de Chambéry per a produir per primer cop l'empat, (min. 25 9:9).

En la represa, les coses no començaven de la millora manera per als catalans, des d'una anul·lació al primer gol de Figueras durant el minut 31, a fins a 3 exclusions (Figueras, Teixeira i Cañellas) sense motius contrastats per la parella arbitral. Aquestes accions marcaven un inici de la segona totalment en contra per als joves de Carlos Viver. El minut 35, els de Chambéry podien fer-se amb l'empat a 13 i, fins i tot, al minut 40, els francesos aconseguien, per primer cop, passar per davant dels de Viver amb el 15-14 a l'electrònic.

Sortosament, l'avantatge francès tenia la vida molt curta i ràpidament apareixien els gols de Ferran Solé per a empatar a 15 i l'extrem Adrià Pérez agafava la repsonsabilitat per a posar al Fraikin un amunt de nou (16:15). Fins a a arribar al minut 50 de joc, les distàncies entre ambdós equips serien mínimes però el Fraikin tornava a dominar l'encontre essent contínuament el qui subjectava el timó. Bombom Almeida tornaria a ser decisiu durant els darrers minuts del partit i Solé sumaria 5 més a la seva col·lecció de gols EHF entre d'altres podent arribar al final amb un gran 21:25 que donava la victòria indiscutible al Fraikin BM Granollers.

Un bronze molt lluitat i merescut amb gust a or per a tots després del gran camí europeu que els havia portat a estar entre els 4 equips millors de la competició. Des del Club BM Granollers només ens queden paraules d'emoció, d'orgull i de satisfacció per a descriure el que ha estat aquesta Copa EHF 2016. Gràcies a tots els qui heu estat seguint i recolzant a l'equip, en la distància o en la promiximtat durant els partits al Palau d'Esports o fins i tot, amb un viatge a la mateixa ciutat francesa de Nantes. Sense vosaltres no som res!

Moltes felicitats a tots, equip, cos tècnic i l'afició!

21- Chambery Savoie: Genty; Traore, Da Silva (1), Richardson (1), Paty (9, 2p), N'Guessan (5), Paturel; Panic (2), Benjamin Gille, Basic, Detrez (2) i Bicanic (1).
25 - Fraikin Granollers: Almeida; Marc García (1), Ferrer, Arnau García (2), Solé (10, 2p), Resina (1), Pacheco (1); Teixeira, Blanxart, Pérez (2), Figueras (6), Marc Cañellas (2) i Álex Márquez.

foto-equip-final-petita

Ferran Solé màxim golejador de la competició EHF

Després de la gran final de la Final Cup 2016 entre el conjunt alemany Göpingen i l'amfitrió HBC Nantes, on va sortir victoriós el conjunt alemany, es va dur a terme la cerimònia d'entrega de trofeus i medalles. Aquest, va ser sense dubte un gran moment per a tots els nostres jugadors, que veien recompensada la seva feina durant tota la Final 4 obtenint una meritosa tercera plaça de bronze amb forma de trofeu. A més a més però, hi hauria un moment únic per a un dels nostres, per al número 14 Ferran Solé, que va rebre el trofeu com a màxim golejador de la Copa EHF amb una xifra d'or de fins a 70 gols. El jugador, emocionat, recollia la Copa i l'alçava ben alt tot rodejat de la seva afició des de la part de grada granollerina.