fbpx

Les vallesanes s'acomiaden del Palau davant el campió de la Challange Cup dissabte a les 19h

Joana1El KH-7 BM Granollers jugarà dissabte l'últim partit de la temporada al Palau d'Esports de Granollers. Aquest partit servirà per dir adéu a l'afició en un any que també ha estat especial: la segona temporada de l'equip a la màxima categoria estatal en la qual ha donat un pas més endavant. Després del partit es faran els homenatges a les jugadores que no seguiran amb nosaltres l'any que ve: Joana Capdevila (que ja va anunciar la seva retirada) i la resta de jugadores que marxen a altres clubs.

Aquest comiat comptarà amb un convidat de luxe, el Rocasa Gran Canaria Ace. Les canàries són les actuals campiones de la Challange Cup, una competició europea que mai havia guanyat un conjunt espanyol. Les canàries encara s'estan jugant el títol de la Liga Loterías, i estan obligades a guanyar per seguir mantenint l'esperança. Només un equip les ha guanyat en una ocasió en el que portem de temporada: el Balonmano Bera Bera, el líder de la classificació.

L'equip que entrena Paco Santana compta amb jugadores de luxe. Silvia Navarro, la portera de la selecció espanyola, segueix estant a un nivell espectacular sota pals. Almudena Rodríguez, primera línia, també ha participat en algunes convocatòries de l'esquadra nacional. La màxima golejadora de l'equip canari és María Luján (152 gols), i la capitana Davinia López també té un pes important en els esquemes de Santana.

El Palau ha de ser una festa per celebrar que, un any més, seguim avançant amb pas ferm a la Divisió d'Honor Femenina. Gràcies per acompanyar-nos durant aquesta temporada. Dissabte, l'afició també serà part de l'homenatge.

El partit es jugarà dissabte a les 19h al Palau d'Esports de Granollers

Banner InferiorcatCAT