Judith Vizuete ha estat la màxima anotadora del KH-7 BM Granollers aquesta temporada

Les vallesanes s'acomiaden de l'afició aquesta temporada amb una festa al Palau

0roc3La Liga Loterías 2015/16 està arribant a la seva fi. La penúltima jornada s'ha jugat al Palau d'Esports de Granollers en un partit que significava el comiat de les jugadores i l'afició fins la temporada que ve. El rival era un convidat de luxe: el Rocasa Gran Canaria Ace, el campió de la Challange Cup. De fet, el conjunt canari és l'únic espanyol que l'ha guanyat. Les pupil·les de Paco Santana, a més, s'estaven jugant el títol de de campiones de la Divisió d'Honor Femenina, el que explica la duresa del contrincant.

Ha costat molt encetar el partit. Les pèrdues d'amdbós equips i les aturades de Silvia Navarro i Andrea de la Torre han provocat que el primer gol pugés al marcador fins al minut 5, amb un bon contraatac culminat per Mireia Torras. De la Torre, amb un altíssim percentatge d'encert sota pals, ha aturat fins a dos set metres que han anul·lat al Rocasa Gran Canaria Ace. Però un parcial de 0-5 ha tornat a ficar a les canàries en el partit, el que ha obligat a José Luis Villanueva a demanar temps mort (min 24, 8-9). Però les pupil·les de Paco Santana han seguit dominant, amb dos gols consecutius. Tot i els gols de Melania Falcón, les vallesanes no han baixat la guàrdia, i han aconseguit marxar al descans amb quatre gols de desavantatge (10-14).

La segona part ha començat amb un intercanvi de gols de les dues esquadres, que han mantingut l intensitat i el nivell dels primers trenta minuts. Però el Rocasa Gran Canaria Ace ha imposat el seu ritme, i el campió de la Challange Cup no s'ha deixat remuntar tan fàcilment. De mica en mica, les canàries han anat augmentant la diferència en el marcador, i el KH-7 BM Granollers només ha pogut anar a remolc el que ha restat de partit.

El KH-7 BM Granollers ha plantat cara a tot un campió de competició europea. El Rocasa Gran Canaria Ace, que es jugarà el títol de lliga fins l'última jornada, ha suat de valent per superar a l'equip que entrenen José Luis Villanueva i Robert Cuesta. Les vallesanes s'han acomiadat del Palau per aquesta temporada amb un molt bon partit que resumeix el que ha estat l'any: una lluita constant per seguir avançant a la màxima categoria de l'handbol femení.

28 - KH-7 BM GRANOLLERS (10+18): De la Torre (15 parades), Rosalez (3 parades); Vizuete (7), Gassama (1), Bonilla (2), Capdevila, Dedieu (1), Donato (1), González (1), Jabby (4), Pérez, Pi (1), Poo (4), Rubio (1), Sevilla (2), Torras (3)

33 - ROCASA GRAN CANARIA ACE (14+19): Navarro (14 parades), Hernández; Falcón (11), González, López (4), Luján (4), Peña, Rodríguez (6), Tejada (4), Toscano, Trojaola (4), Mbengue

PARCIALS: 0-0, 4-2, 6-4, 8-5, 8-10, 10-14 (descans), 14-19, 17-23, 20-25, 23-28, 25-30, 28-33 (final)

0roc2En acabar el partit s'han fet diversos homenatges a jugadores que no seguiran al club la temporada que ve. El més emotiu ha estat l'adéu de Joana Capdevila, que deixa la pràctia de l'handbol després de 12 anys vestint la samarreta d'aquest equip i amb una forta vinculació familiar amb el club. També s'han acomiadat Marjo Dedieu (4 temporades al BM Granollers) i Priscila Donato (que va arribar a l'hivern), que marxen a altres equips. Cal destacar que Andrea de la Torre també ha anunciat la seva retirada davant de l'afició i les seves comapanyes d'equip. Anna Pi, com a capitana de l'equip, ha aderçat també unes paraules d'agraïment a tot els espectadors que han donat suport al KH-7 BM Granollers durant tot aquest any.