fbpx

Durant el torneig se celebraran diversos col·loquis, en castellà i anglès, amb inscripcions gratuïtes

 

A la Granollers Cup, dos professors de la Universitat de Vic impartiran dos seminaris oberts a tots aquells participants, amb inscripció gratuïta. També hi haurà un altre sobre les noves regles de l'handbol, que entraran en funcionament la propera temporada.

 

DIVENDRES, 1 DE JULIOL

Lloc: Hotel Granollers

17:00 | Les Noves Regles de l'Handbol 2016 (castellà)

 

DISSABTE, 2 DE JULIOL

Lloc: Hotel Granollers

10:00 | Preparació física i prevenció de lesions en l'handbol formatiu (castellà)

12:00 | Physical performance and injury prevention in handball (anglès)

17:00 | Lideratge i adreça d'equips (castellà)

19:00 | Leadership and team management (anglès)

 

Reserva la teva plaça enviant un correu amb el teu nom i equip a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

El primer seminari estarà impartit per Ramón Gallego, membre de la Comissió d'Arbitratge de la IHF i ex àrbitre internacional que ha dirigit Finals Olímpiques i de Campionats del Món.

El segon anirà a càrrec d'Albert Altarriba, doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, fisioterapeuta i readaptador professional en equips com a FC Barcelona i New York Xarxa Bulls. Actualment, és professor a la Universitat de Vic i és membre del grup de recerca Sport Performance Analysis Research Group (SPARG).

El tercer col·loqui estarà ofert per Jordi Mengi, graduat en CAFE i especialista en lideratge i cohesió d'equips. És entrenador nacional d'handbol i ha exercit de segon entrenador i de preparador físic en el Fraikin BM Granollers, i professor dels cursos d'entrenador de segon i tercer nivell. Actualment, és professor a la Universitat de Vic i és membre del grup de recerca Sport Performance Analysis Research Group (SPARG).

Us convidem a tots a que assistiu i seguiu gaudint de l'experiència global que ofereix la Granollers Cup!

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT