fbpx

Vicente Álamo a la porteria del Fraikin BMG i David Resina fent el llançament.

Álamo torna a l'Asobal mesos després d'anunciar la seva retirada

El porter Vicente Álamo tornarà a vestir la samarreta del Fraikin BM Granollers la propera temporada posant-se a les ordres de l'equip dirigit pel seu ex company d'equip i amic Carlos Viver. Després d'un curt període de retirada, el jugador tornarà a ser actiu per al club on va militar fins a 11 temporades a la màxima categoria. La notícia es va fer oficial ahir a la tarda i el motiu és, en especial, el poder suport i experiència a la porteria vallesana protegida per Pol Sastre i el jove Marc Guàrdia. Després de conéixer la baixa de César Almeida per a la temporada vinent, el club veia la necessitat de trobar una altra peça per a l'equip. Álamo compartirà, doncs, porteria Pol Sastre, que cada cop es va configurant com a un possible futur titular de nivell i, amb el jove Marc Guàrdia, que durant la passada temporada ha fet mostra del seu talent durant moments molt vitals per a l'equip.

alamo2

Álamo (40 anys) retorna a la lliga Asobal amb el que pot considerar el seu equip de sempre i amb Carlos Viver al "mando", ex jugador amb qui va aconseguir una fita tant important com la Copa EHF del 1994/95. Després de deixar la màxima competició, Álamo havia entrat a formar part de la plantilla de tècnics del BMG com a entrenador de porteres del KH-7 BMG després de les múltiples insistències del seu amic Perico Garcia. Álamo havia comentat en anteriors entrevistes sentir-se molt content de tornar al seu "club de sempre" per a començar una nova etapa i, en aquest cas com a entrenador. No obstant això, al jugador li brillaven els ulls cada cop que recordava anècdotes i memòries de la seva etapa Asobal tot deixant entreveure que la possibilitat de  tornar a les pistes era una porta que no havia acabat de tancar. 

D'aquesta manera, la porteria del Fraikin tornarà a estar protegida per un prodigi de la casa que el va veure créixer tot compartint minuts amb Sastre i Guàrdia. Álamo asegura que: "Tot ha sortit de manera inesperada però, confirmo que em fa moltíssima il·lusió i que intentaré aportar experiència i molt treball".

Pots consultar el seu perfil aquí

Llegeix l'entrevista que vàrem fer a Álamo el pasat mes de gener per a comentar la seva nova etapa com a entrenador de porteres del KH-7 femení  aquí

 

David Resina renova per 2 temporades amb el Fraikin BMG

Per altra banda, el club va confirmar també ahir la renovació del jugador i capità del Fraikin BM Granollers David Resina per 2 temporades. L'extrem esquerre de la casa porta 10 anys jugant al 1r equip i, gràcies a les seves aportacions en pista i el gran complement de factor com l'experiència i veterania, han fet que actualment sigui el capità i una peça clau l'equip. Enguany, Resina ha marcat fins a 90 gls a la competició de lliga i 40 a la Copa EHF. Així doncs, Resina seguirà lluint la samarreta del seu equip de sempre on actualment és tot resi3un referent.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT