fbpx

El BM Granollers és el club que més jugadores aporta

Les jugadores del KH-7 BM Granollers juguen amb la selecció espanyola júnior el Campionat del Món de Rússia

rojasjunTres cracks del KH-7 BM Granollers juguen el Mundial de Rússia amb la selecció espanyola júnior: Kaba Gassama, Anna Rojas i Mireia Torras. Les tres han participat en bona part de les concentracions de l'equip de Sagrario Santana, especialment en el segon tram de la temporada.

Aquesta és la primera vegada que les tres jugadores disputaran una competició d'aquestes característiques amb la selecció espanyola, una fita important si, a més, tenim en compte que el BM Granollers és el club que més participants aporta.

 

Responen les jugadores

Què significa per a tu jugar aquest Mundial?

Kaba: Una experiència única, inoblidable, i un xut d'energia positiva perquè no tothom pot dir que ha estar jugant en un mundial.

Anna: És un somni fet realitat que penso gaudir al màxim i treure el millor com a jugadora, sobretot aprenent i agafant experiència en l'àmbit esportiu.

Mireia: Per mi és un somni fet realitat: jugar un mundial és una fita que mai m'havia passat pel cap i que ara tinc l'oportunitat de gaudir. També és un gran premi a tot el treball realitzat durant anys i anys, tot el sacrifici... la feina ben feta per fi té la seva recompensa.

Com és aquesta experiència amb companyes del BMG?

Kaba: Significa molt, perquè es una ajuda i vulguis o no per qualsevol cosa saps que estaran allà.

Anna: És un plus important a l'hora de tenir un recolzament més proper en els millors i en els pitjors dies o moments de tota aquesta concentració. També cal dir que és un honor que hi hagin tantes jugadores del BMG a la selecció.

Mireia: És tot un orgull poder disputar un Mundial amb companyes d'equip. Som el club que més jugadores aporta a la selecció i això reflecteix el bon treball que es fa des de la base del club. Per altra banda, també és un gran recolzament per la part anímica: estar a la selecció amb jugadores que et coneixen bé fa que en els pitjors moments puguis recolzar-te en elles.

Què és el millor de jugar amb la selecció espanyola?

kabajunKaba: Viure experiències amb gent que també li agrada l'handbol i gaudir.

Anna: El millor, per a mi, és poder gaudir d'aquesta experiència que no tothom pot viure, ja que és un premi després de tants anys jugant, sacrificant-nos i dedicant-ho tot a aquest esport.

Mireia: Poder compartir equip amb les 15 millors jugadores de la nostra generació i poder aprendre d'elles i d'un estil de joc diferent al que estic acostumada. Fora de la vessant esportiva, el millor de la selecció és que al compartir tantes i tantes hores amb les companyes, acabes fent molta pinya i t'emportes molt bones amistats.

Quins rivals seran els més perillosos?

Kaba: Crec que tots els rivals són perillosos.

Anna: Els rivals més perillosos que tenim al nostre grup són Alemanya i Romania.

Mireia: En un principi, els rivals més perillosos seran Alemanya i Rumania. A Argentina també li tenim molt respecte ja que és el primer partit i el rival directe per lluitar per la tercera plaça a la fase de grups.

A quina companya de la selecció admires més?

Kaba: A les tres porteres, perquè estar sota pals i parar les pilotes a gent que té una potència de xut elevada té molt mèrit.

Anna: Admiro a totes les meves companyes per igual, ja que totes formen el equip i una no seria res sense l'altre.

Mireia: No admiro a cap companya en concret, totes tenen la meva admiració. Considero que són de les millors jugadores amb les que he tingut el plaer de jugar.

torrasjunQui guanyarà el Mundial?

Kaba: Jo crec que està entre Rússia o Dinamarca.

Anna: Les seleccions que penso que tenen possibilitats de guanyar el Mundial són Dinamarca, ja que va guanyar l'Europeu l'estiu passat, i Rússia podria ser una altre candidat a guanyar el Mundial, pel fet de jugar a casa.

Mireia: Penso que Dinamarca i Rússia tenen totes les butlletes per guanyar el Mundial, ja que Dinamarca és la vigent campiona d'Europa i Rússia té un equip molt potent i tenen l'afició a favor.

Una aposta! Si aconseguim una medalla...

Kaba: Em faig trenes blaves!

Anna: Em tallo el cabell o em faig un tatuatge!

Mireia: Em faig un tatuatge!

 

Molta sort, noies!!

 

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT