Fotografia de Xavier Solanas

Valuós empat  a 22 després d’un partit molt igualat entre dos grans equips de la Lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers aconsegueix un punt molt important contra els homes de Daniel Gordo. Els de Lleó han mostrat  les seves intencions d’endur-se una victòria de la ciutat vallesana que s’han vist estroncades per un gol de Nicklas Grundsten en el darrer segon de partit que ha permès esgarrapar un punt importantíssim.

El Fraikin BM Granollers ha començat el partit molt adormit i l’Ademar ha aprofitat per marcar la diferencia a l’electrònic. Els de Daniel Gordo arribaven al Palau desperts des del minut u i això ha passat momentàniament factura als locals que han vist com els de Lleó es situaven per sobre al marcador. El poc encert dels vallesans en atac ha permès als visitants marxar de dos fet que ha despertat la reacció de la banqueta granollerina. Toni Garcia ha demanat un prematur primer temps mort on ha aconseguit, finalment, ordenar als seus homes. La reacció ha arribat per part de  tot l’equip. Schulz ha abaixat la persiana a la porteria i l’equip ha guanyat l’encert que no ha tingut en els primers instants amb un parcial de 4 a 0 (min. 11, 6 a 5). Amb aquest avantatge l’Ademar ha aconseguit retrobar-se amb la porteria i després d’uns  minuts molt igualats de partit on ambdós equips han lluitat per marxar el marcador, ha estat l’Ademar qui ha plasmat un parcial favorable del minut 21 al 26. Els de Gordo han aconseguit plantar un 0 a 4 que ha donat la màxima avantatge fins al moment pels de Lleó (min. 26, 9 a 12). Davant l'inferioritat al marcador els de Toni Garcia han reaccionat, de nou,  amb tres gols en els darrers tres minuts amb la bona presència en atac de Rodrigo Salinas i una gran aturada de Matías Schulz que ha permès a Adrià Pérez anotar en una ràpida acció de contraatac. El ball de parcials ha tancat finalment la primera part amb un just empat a 12 entre dos equips que han tingut alts i baixos constants.

La segona meitat ha començat amb un Fraikin molt més endollat i amb les idees clares de cara a la porteria de Llamazares. Els de Toni Garcia han aconseguit  batre fins a quatre vegades als rivals i situar-se amb un 16 - 13 en només quatre minuts. Davant l’ofensiva vallesana Gordo no ha esperat i ha aturat el temps per tal d’intentar frenar als granollerins.  I la resposta dels de Lleó ha estat implacable, en deu minuts no només han estat capaços de frenar l’arrencada vallesana sinó que també ha aconseguit posar-se per sobre a l’electrònic (min, 48, 18 - 19). Els darrers deu minuts han estat marcats per una intensa igualtat amb un Fraikin que s’ha trobat amb moltes dificultats per batre la defensa lleonesa i al pròpi Llamazares que ha estat un gran impediment de cara a poder guanyar tranquil·litat en joc. Les pèrdues de pilotes han passat factura en diverses ocasions tot i que finalment l’equip ha estat capaç d’igualar l’electrònic de la mà de dos gols de David Resina (min. 26, 21 a 21). L’Ademar ha aprofitat el darrer minut per situar-se al capdavant amb un gol de Victor Alonso i encara ha tingut l’oportunitat d’anotar el gol que hagués deixat mort al Fraikin. Però una gran aturada de Matías Schulz i un contraatac de Nicklas Grundsten ha donat als de Granollers l’oportunitat de tancar el partit amb un valuós empat a 22.

22 - GRANOLLERS:Schulz (Sastre, ps); Blanxart (-), Pujol (1), Capdevila (-), Garcia (-), Pérez (3), Campos (4), Solé (1), Resina (2, 1p), Ruiz (1), Tremps (-), Salinas (4), Grundsten (2) y Del Arco (4).
22 - ADEMAR:Llamazares (Asanin, ps); López (1), Mellado (1), Vejin (1), Carou (-), Molina (-), Piñeiro (-), García (4, 1p), Castro (1), Carrillo (5), Tatarintsev (2), Diez (-), Domenech (1), Dacevic (-) y Alonso (6, 2p).