fbpx

Com estàs vivint aquests dies de confinament?

Estic bé i a més a més estic a Màlaga amb la meva família, encara que cada vegada es fa tot una mica més pesat, faig entrenaments matí i tarda perquè així els dies es facin més distrets. El que pitjor porto és estar sense l'handbol i sense l'equip, el trobo molt a faltar.

Com ha estat la teva adaptació amb l'equip i el Club?

Des del primer moment que vaig arribar al BM Granollers tant les noies, el cos tècnic, el club i tota la seva gent em van fer sentir com una més, i crec que això ho ha fet tot més fàcil. Estic molt feliç de poder formar part d'un Club com el BM Granollers.

T'ha fet ràbia la situació actual de la Covid19 abans d'unes semifinals de Challenge Cup?

Si per descomptat, al cap i a la fi mai t'imagines haver de passar per una situació com aquesta a la teva vida. En l'aspecte esportiu crec que estàvem vivint un moment molt bonic i a punt de viure un somni com és jugar una semifinals de la Challenge Cup, però davant d'aquesta situació tot és incertesa constant perquè no sabrem que passarà. Crec que el més important és que tota aquesta malson acabi com més aviat millor i la resta que passi a un segon pla.

Un missatge d'optimisme per a la base ...

Als més petits els hi diria que estem passant per una situació molt dura i molt difícil per a tots, però que tot això passarà. Tornarem a fer el que més ens agrada i que no deixin que això els tregui la il·lusió per res. Que segueixin entrenant a casa perque quan menys s'ho esperin estarem de tornada.

Banner InferiorcatCAT