fbpx

Quines van ser les teves primeres sensacions amb els companys i el Club?

Els primers moments en un Club nou sempre són difícils. No saps amb què et trobaràs, hi ha molta gent nova, a part no tenia coneguts i els coneixia de ser rivals dins de la pista. L'equip em va fer sentir molt bé des del primer moment que vaig arribar aquí i també la seva gent. Jugar al Palau d'Esports de Granollers i saber la història que té aquest equip motiva molt.

Quina va ser la clau perquè acabessis fitxant pel BM Granollers?

El BM Granollers a causa de l'història que té és un gran Club. És un equip que sempre està lluitant per les primeres posicions de la Lliga Sacyr Asobal tot i que aquesta temporada vam començar una mica fluixos però ara estàvem retallant distàncies amb els de dalt. Hi ha molts jugadors històrics i molt bons que han jugat al BM Granollers i això és més que motivant per voler estar aquí.

Com creus que hagués acabat la Lliga Sacyr Asobal el BM Granollers si no hagués passat aquesta aturada de l'Coronavirus?

Aquesta segona part de la temporada que vam disputar veníem preparats perquè no es repetissin els resultats de la primera. Per nosaltres va ser estrany, no trobàvem el ritme adequat als partits però aquesta segona volta si que teniem millors sensacions i teníem un bon ritme. La situaciación del Coronavirus ens ha perjudicat perquè més enllà de la derrota contra l'Abanca Ademar de Lleó i el Barça, estàvem guanyant i anàvem sumant punts que se'ns van escapar a la primera volta.

Un missatge per a la base...

Els primers dies tots ho vam passar una mica malament perquè no estem acostumats a aquest tipus de situacions. El que estic fent i em va molt bé és planificar cada dia. Tinc un horari per gestionar els entrenaments, els moments de lectura, per parlar amb els amics i jugar als videojocs. Estar ocupat és important perquè el cap no treballi gaire. Hem d'estar tranquils i quedar-nos a casa que és una cosa senzilla perquè tot això passi.

Banner InferiorcatCAT