fbpx

El BM Granollers a la vista de la Declaració -i posterior ampliació-, de l'estat d'Alarma aprovada pel Govern i  per les Corts, la suspensió de les competicions decretada per part de la Federación Española de Balonmano i la Federació Catalana d'Handbol i el tancament de les instal·lacions esportives de la ciutat, ha iniciat els tràmits necessaris per presentar davant de l'Autoritat Laboral un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a jugadors i jugadores dels dos equips sèniors, tècnics i personal de gestió de l'entitat.

Aquesta figura, entenem, que és la que en les actuals circumstàncies millor protegeix els jugadors i jugadores, tècnics, professionals i al propi Club davant d'una situació extraordinària i d'emergència.

Les recomanacions de les autoritats polítiques, sanitàries i esportives per tal de fer front a la propagació del COVID-19, ens obliguen a prendre aquesta mesura, d'una manera temporal.

Esperem que s'entengui i es comprengui la necessitat de prendre aquesta mesura pensada per a totes les persones que formem part d'aquest Club.

Moltes gràcies!

Quedem-nos a casa! Donem suport a totes les persones que estan en primera línia en la lluita per fer front a aquesta malaltia!

Junta Directiva BM Granollers

Banner InferiorcatCAT