El Fraikin BM Granollers supera el partit d’anada de quarts de final de la Copa del Rei davant un Juanfersa Gupofegar que no ha abaixat els braços en cap moment del partit (26 a 18)

Només dues setmanes després del partit de lliga que va enfrontar el Fraikin BM Granollers i el Juanfersa Grupofegar, els dos equips s’han tornat a veure les cares, aquest cop en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Els vallesans ja van patir la duresa dels de Gijón i arribaven al partit sabent que haurien de lluitar els 60 minuts per aconseguir posar mig peu a la final a quatre de la competició. I les previsions no anaven mal encaminades.

La dura defensa dels dos equips ha fet que el marcador es mantingués a zero durant els primers tres minuts de partit. Álvaro Ruiz ha estat l’encarregat d’obrir l’electrònic i a partir d’aquí els vallesans s’han mantingut per davant al marcador i han aconseguit dominar els primers minuts de joc. Això ha fet que Alberto Suárez, entrenador del Juanfersa Grupofegar, demanés temps mort (min. 9, 4 a 1). Instants per agafar aire i tranquil·litat per part dels dos equips. El Juanfersa Grupofegar ha tornat a la pista amb una defensa més dura que no ha deixat que el Fraikin BM Granollers pogués acabar amb encert totes les jugades ofensives. Tot i això, el Fraikin no ha abaixat els braços i ha aconseguit marxar de 4 al marcador (min. 20, 10 a 6), moment en què, Toni Garcia, ha donat els primers minuts a la nova incorporació de l’equip vallesà, Víctor Tremps. A falta de mig minut pel descans, Garcia ha demanat temps mort per preparar l'última jugada de la primera meitat que ha acabat amb un golàs d’Álvaro Ruiz (13 a 9).

La segona part ha començat més igualada. Un segon temps que ha estat marcat per la bona actuació del porter de Gijón, Adam Savic, que no ha deixat que el Fraikin BM Granollers marxés més al marcador. Víctor Tremps ha estat l’encarregat d’obrir l’electrònic a la represa. Tot i això, el joc ofensiu del Fraikin, encapçalat per Álvaro Ruiz, ha permès que els locals entressin de ple en el partit i augmentessin la renda de gols al marcador. Alberto Suárez ha tornat a parar el joc amb un nou temps mort al minut 36, però això no ha fet que els de Granollers afluixessin. Amb un clar avantatge al marcador, Toni Garcia ha demanat temps mort per afrontar els últims instants de joc i no abaixar la guàrdia (min. 48, 21 a 13). Els últims compassos del partit han estat marcats per una clara superioritat del Fraikin BM Granollers que ha aconseguit una important victòria de cara a la classificiació per a la final a quatre de la Copa del Rei (26 a 18).

Tot i la bona actuació dels vallesans en aquest primer enfrontament dels quarts de final de la Copa del Rei, els de Toni Garcia saben que encara els queden 60 minuts per disputar la setmana vinent a Gijón i que no es poden relaxar. La tornada, dimecres vinent, 5 de març al Palacio de Deportes de Gijón.

26 - FRAIKIN GRANOLLERS: Schulz (Sastre, ps); Vila (-), Blanxart (1), Pujol (1), M. Garcia (4), Pérez (1), Campos (-), Solé (2), Puig (-), Resina (3), Ruiz (7), Tremps (4), Salinas (1), Del Arco (2).
18- JUANFERSA GIJÓN: Savic (Vallado, ps); Ruesga (1), Cakic (2), Costoya (-), Fernández (1), Huerta (2), Pellitero (3, 1p), Cancio (1), Acetti (2), Plaza (-), A. Paraja (2), Serdio (2), M. Paraja (-), Pérez (2).