El Fraikin BM Granollers encaixa la primera derrota de la segona volta al Palau Blaugrana (41-29) davant un implacable FC Barcelona

Veient les cares de concentració prèvies al matx ja s’intuïa que per l’equip els dos punts en joc eren especials. Visitar el Barça al Palau Blaugrana sempre ha estat un repte pels de Granollers i avui no ha estat diferent.

El partit ha començat amb un primer atac errat per part del Fraikin BM Granollers que el FC Barcelona ha sabut aprofitar per inaugurar el marcador de la mà de Aitor Ariño. En només dos minuts i mig el Barça s’ha situat 3 a 0 al marcador amb un parcial que ha deixat als vallesans encara més freds del que han sortit inicialment. No ha estat fins al 3’ que Rodrigo Salinas ha aconseguit superar a Daniel Saric i marcar el primer gol pel Fraikin. La reacció granollerina ha semblat arribar amb un parcial de 2 a 4 en quatre minuts (del 4’ al 8’) que el Barça ha contestat amb un fulminant 3 a 0 de les mans de Ariño y Lazarov en accions al contraatac (min. 11, 10-5) . Davant l’ofensiva local, Toni Garcia ha necessitat temps mort per tal de reestructurar els seus homes a la pista i poder trobar l’encert definitiu en línies atacants. Amb el pas dels minuts, el Fraikin ha aconseguit combinar bones jugades ofensives amb una gran connexió d’Alvaro Ruiz i Rodrigo Salinas amb Victor Tremps, que ha anotat fins a tres gols a la primera part (cinc en tot el partit). Als darrers cinc minuts de la primera, els vallesans han encaixat un parcial de 4 gols a 2 que ha deixat l’electrònic 23 a 15.

En la represa, el partit ha seguit la mateixa línia que els primers trenta minuts amb un Fraikin BM Granollers que ha intentat salvar la gran distància oberta al marcador davant un Barça implacable que noha perdonat. Si durant la primera part Rodrigo Salinas s’ha posat l’equip a l’esquena, en la segona ho ha fet el jove Albert Pujol que ha participat activament tant en defensa com en atac acompanyat de David Resina (min.15 34 -23). Tot i que el Fraikin no ha abaixat en cap moment els braços, ha vist com Nikola Karabatic ha superat fins a 6 vegades la porteria granollerina que ha estat defensada gran part del partit pel jove Pol Sastre que ha complert satisfactòriament la tasca tot i no comptar de gaires minuts en el global de temporada. Encara que la diferencia al marcador era difícilment assolible davant el Barça, el Fraikin BM Granollers ha aguantat les formes i ha anotat fins 29 gols prova de que l’equip no s’ha rendit fins al darrer segon. Finalment, el marcador s’ha tancat amb un 41 a 29.

El Fraikin BM Granollers cau davant un gran FC Barcelona que no ha afluixat en cap moment i no ha perdonat al marcador. Tot i que l’equip compta amb diverses baixes importants, els jugadors han sabut plantar cara a un dels millors equips d’Europa i l’objectiu rau ara en seguir en la bona dinàmica de treball diari que el Fraikin BM Granollers està demostrant dia rere dia.

41 - Barcelona (23+18): Saric; Víctor Tomás (4), Gurbindo (2), Sorhaindo (2), Raúl Entrerríos (3), Karabatic (6), Ariño (3),  Robin(p.s.), Viran Morros (-), Juanín (3), Noddesbo (3), Saubich (2), Lazarov (10, 4p.), Sarmiento (2) i Stranovsky (1).
29 - Fraikin Granollers (15+14): Schulz (Sastre, m.17 a 30 y 44 a 60); Solé (1), Salinas (7, 1p), Tremps (5), Alvaro Ruiz (3), Pujol (3), Adrià Pérez (1), Marc García (1), Raúl Campos (2), Blanxart (-), Resina (3), Jordi Puig (3) i Vila (-).