fbpx

El KH-7 BM Granollers es proclama campió de la Supercopa Catalana després de vèncer per  a  a la Fundació Handbol Sant Vicenç

Primers minuts amb bones sensacions

Les jugadores del KH-7 BM Granollers es van convertir en supercampiones de Catalunya d’hanbdol en la final que es va disputar aquest divendres a Sant Joan Despí. Les granollerines van superar per un còmode 41 a 22 a la Fundació Handbol Sant Vicenç.

El partit va començar igualat a totes dues bandes. Tot i la seva teòrica superioritat, el KH-7 només va poder mantenir un coixí d’entre dos i tres gols d’avantatge sobre el Sant Vicenç a la primera meitat. Un resultat incòmode que va ser possible per l’efectivitat de la portera del Sant Vicenç, Esther López, i el joc de tu a tu que va mantenir l’equip durant el primer temps.

Segona part controlada pel KH-7

La segona meitat es va fer llarga pels interessos de l'Handbol Sant Vicenç. Les granollerines van sortir molt endollades. Ona Vegué va propulsar les blanc-i-blaves des de l’extrem esquerre i el KH-7 va aconseguir distanciar-se fins al 41 a 22 final.

KH-7 BM Granollers [41]: Mera, Wiggins, Gassama, Elene, Sarandeva, Prelchi, Guarieiro, Vegué, Kofler, Castañera, Sobrepera, González, Capdevila, Vila, Torras i Imane.

Fundació Handbol Sant Vicenç [22]: Larrañada, Gallart, Almansa, Corbera, More, Estrada, Canalejas, Moles, López, Parra, Gordo, Cabetas, Nuez, Madelene, Siñol, Martín, Fernández, Ndeyssa.

Parcials cada cinc minuts: 5-2, 5-5, 8-6, 11-8, 13-10, 17-11, (descans); 25-15, 28-17, 31-19, 35-20 i 41-22 (final).

Àrbitres: Raul Escoda i Oriol Álvarez.

Incidències: Partit corresponent a la final de la Supercopa Catalana disputada al Pavelló Salvador Gimeno davant d'uns 150 espectadors.

Banner InferiorcatCAT