El Fraikin perd la final de la Supercopa Catalunya mostrant una molt bona versió

Les noves incorporacions cada vegada més còmodes amb l'equip

El Fraikin BM Granollers va mostrar una molt bona versió en la final de la Supercopa de Catalunya. Un dels grans al·licients del partit va ser veure en acció als nous fitxatges del Fraikin; Oriol Rey, Chema Márquez, Antonio García i Esteban Salinas. Els encerts de la defensa blaugrana i els contraatacs dels extrems i dels pivots no van ser suficients per trencar el partit a la primera part. La millor versió de l'atac en estàtic del Fraikin BM Granollers va fer que al Barça li costés trobar situacions fàcils de gol fins arribar al 18 a 12 al descans.

El parcial blaugrana trenca el partit

La segona part va començar amb un Barça molt fort en defensa. El Fraikin va trigar gairebé 10 minuts en fer el primer gol. El parcial de 6 a 0 a favor del Barça trencava el partit i la dinàmica positiva de la primera part dels homes de Rama. La nota negativa del partit va ser la lesió de Thimotey N'guessan que va patir un enquinç al turmell esquerra després de xocar amb Mamadou Gassama. L'extrem vallesà va veure la tarjeta vermella per aquesta acció.

Barça [32]: Möller ; Áleix Gómez (7,5p), Mem (2), Fábregas (1), Raúl Entrerríos (3), N'Guessan (3), Ariño (2), Palmarsson (-), Dolenec (1), Mortensen (3,1p), Langaro (2), Frade (1), Janc (3,1p), Thiagus Petrus (1), Álex Pascual (1), Cindric (2), Makuc (-) i Gonzalo Pérez de Vargas (p.s).

Fraikin BM Granollers [25]: Guardia: Antonio García (3), Marc García (-), Franco (-), Álex Márquez (1), Oriol Rey (3), Adrià Martínez (2), siete inicial, Edgar Pérez (-), De Sande (2), Lancina (2), Pol Valera (4), Gassama (3), Gurri (2), Salinas (3), Sastre (p.s) i Varela (p.s.).

Parcials cada cinc minuts: 5-2, 8-5, 11-7, 14-8, 17-11, 18-12 (descans); 22-13, 23-13, 29-15, 32-23, 32-25 (final).

Àrbitres: Ignacio Pascual i Carlos Luque.

Incidències: Partit corresponent a la final de la Supercopa Catalana disputada al Pavelló Salvador Gimeno davant d'uns 150 espectadors.