fbpx

Un cop començada la pretemporada, arriba un plat fort que marca el principi de la temporada. Es tracta de la Copa de la Reina, que dóna un inici de temporada inusual per culpa de la situació actual.

Al sorteig de la Copa, al KH-7 li va tocar enfrontar-se a un dels equips més complets de la Lliga Guerreres Iberdrola. Als quarts de final de la Copa de la Reina, que aquest any se celebra a Alhaurín de la Torre (Màlaga), a casa del Rincon Fertilidad Màlaga.

BMC Liberbank Gijón vs. KH-7 BM Granollers | Dijous, 20:30h

El primer enfrontament és el dijous, en els quarts de final de la Copa de la Reina. El KH-7 s'enfrontarà a un equip conegut, com és el BMC Liberbank Gijón. En els dos enfrontaments de lliga el KH-7 no va aconseguir superar a conjunt asturià. Les de Cristina Cabezas compten amb jugadores com Cecilia Cacheda i Aida Palicio, encara que tenen algunes baixes importants com la de Raquel Caño.

Per la seva banda, el KH-7 compta amb una primera línia imponent, com és la de Torras, Lora i Guarieiro, amb els reforços de Lea Kofler, Janna Sobrepera i Janna Castañera. Tot i l'empat fa uns dies davant Super Amara Bera Bera, l'equip està realitzant un gran inici de temporada i segur que podrà fer un gran paper a la Copa de la Reina.

En cas de guanyar les asturianes, el seu rival a semis seria el Rincón Fertilidad Màlaga o el Rocasa Gran Canària. A l'altre costat de la taula, se situen el Super Amara Bera Bera, l'Elx VisitElche.com, el Mecalia Atlètico Guardes i l'Aula Alimentos de Valladolid (que també protagonitzaran els quarts de final). De moment, el KH-7 no ha aconseguit fer-se amb cap Copa de la Reina. Per aquest motiu, demà ho deixaran tot a la pista!

#VolemLaCopa

 

Banner InferiorcatCAT