El KH-7 BM Granollers queda eliminat als quarts de final de la Copa de la Reina després de perdre contra el BMC Liberbank Gijón

El KH-7 Balonmano Granollers no ha pogut superar al BMC Liberbank Gijón (26:20) i queda eliminar de la Copa de la Reina. Una mala segona part han condemnat l'equip de Robert Cuesta

La igualtat ha estat la protagonista dels primers trenta minuts del partit. Com s'esperava, l'intercanvi de gols ha estat constant, i tant Cacheda com la Lora han agafat les rendes dels seus equips. Tot i començar bé, el conjunt que dirigeixen Cuesta s'ha vist sota en el marcador (min. 23, 11:8) però un parcial de 3:0 després d'un temps mort de Robert Cuesta (min. 27, 11:11) ha igualat el match abans del descans. S'ha arribat al descans amb l'empat a 12 al marcador.

A la segona meitat la dinàmica no ha beneficiat al KH-7 BM Granollers, que ha vist com, tot i el bon joc que estava desplegant , la portera, Meriem Ezbida, ha aturat les aspiracions de remuntada de les catalanes. Cuesta, des de la banqueta, ho han provat tot, però sense èxit.

Amb aquesta derrota el KH-7 BM Granollers queda eliminat de la Copa de la Reina. Caldrà seguir treballant per encarar el que resta de temporada.

BMC Liberbank Gijón [26]: Mera, Wiggins, Gassama, Elene, Sarandeva, Prelchi, Guarieiro, Vegué, Kofler, Castañera, Sobrepera, González, Capdevila, Vila, Torras i Imane.

KH-7 BM Granollers [20]: Mera, Wiggins, Gassama (3), Elene, Sarandeva (1), Prelchi, Guarieiro (1), Vegué (3), Kofler (1), Sobrepera, González (4), Capdevila (1), Castañera (1), Torras (3) i Imane.

Parcials cada cinc minuts: 3-3, 6-7, 8-8, 10-8, 11-10, 12-12, (descans); 14-14, 17-14, 20-16, 22-16, 23-16 i 26-20 (final).

Àrbitres: Sebastián Fernández i .

Incidències: Partit corresponent als quarts de final de la Copa de la Reina disputada al Pavelló el Limón davant d'uns 150 espectadors.