La millor versió del Fraikin BM Granollers deixa sense resposta a l'Incarlopsa Cuenca

El Fraikin BM Granollers va tornar a mostrar la seva millor versió a la Lliga Sacyr Asobal contra un Incarlopsa Cuenca poc encertat, al que va guanyar per 24 a 32. D'aquesta manera, el Fraikin aconsegueix la tercera victòria en tres partits a la competició domèstica.

El conjunt vallesà va sortir al camp amb una intensitat immillorable i es va notar des del primer moment, amb una circulació de la pilota molt bona, atacant i defensant molt bé però sobretot amb molt bones decisions de cara a la porteria de l'Incarlopsa Cuenca. El lideratge en atac d'Antonio García, la direcció de Borja Lancina i la potència d'Alex Márquez, l'equip va manar en el marcador durant tota la primera meitat (13-17, minut 30).

A la represa, la dinàmica no va canviar. L'equip d'Antonio Rama va tornar a sortir molt mentalitzat i la diferència va augmentar fins als 6 gols (17-23, minut 40). L'encert en atac de la primera línia vallesana manava sobre la pista del Sargal i el Cuenca no aconseguia retallar distàncies gràcies a un encertat Pol Sastre.

El preparador local, Lidio Jiménez va demanar temps mort per canviar diferents aspectes del joc del seu equip i les accions posteriors deixaven clar que el Cuenca no estava mort (21-25, minut 45) però les aturades de Sastre (48% aturades) i el control del partit va ser dominat pel Fraikin en tot moment. La reacció del Cuenca va ser inútil i la diferència del marcador va tornar a augmentar gràcies a l'encert del Fraikin (23-30, minut 55).

Els últims minuts del partit van ser per veure bones jugades de l'equip i acabar un partit rodó amb una diferència de vuit gols (24-32, minut 60).

Mamadou Gassama operat amb èxit

El metge del Club, Joan Vives, ha informat aquest dimarts que Mamadou Gassama estarà de baixa a causa del trencament de la mandíbula durant un entrenament. L'extrem dret ha sigut operat aquest mateix divendres i l'operació ha anat tal com s'esperava.

Incarlopsa Cuenca [24]: Maciel (Samu Ibáñez); Vainstein (2), Doldán (2), Alves (1), Bulzamini (1), Moya del Saz (1), Sergio López; Dutra (8, 1 p), Pablo Simonet (2), Hugo López (4, 1p) i Pizarro (3)

Fraikin BM Granollers [32]: Guardia (Sastre, 1); Edgar Pérez, Lancina (7), Alex Márquez (3, 1p), Rey (1), Franco, Antonio Garcia (8, 2p); De Sande (1), Marc Garcia, Valera (2), Esteban Salinas (7) i Adria Martinez.

Parcials cada cinc minuts: 1-3, 3-7, 7-9, 9-11, 11-14, 13-17 (descans); 16-20, 17-23, 20-25, 21-26, 23-30 i 24-32 (final).

Àrbitres: Macías de Paz i Ruiz Vergara. Van excloure a Doldán, Hugo López, Alves i Bulzamini per part del Cuenca, i a Alex Márquez (2) i Esteban Salinas (2) per part del Granollers. L'entrenador del Cuenca, Lidio Jiménez, va veure la tarjeta blava.

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Sacyr Asobal, disputat al Pavelló Municipal del Sargal davant de 200 espectadors.