Un partit seriós de l'equip de Robert Cuesta fa que els dos punts es quedin a Granollers

Primer partit a casa del KH-7, primera victòria. Després de la derrota contra el Liberbank Gijón als quarts de final de la Copa de la Reina, l'equip va sortir amb ganes de revenja. Des del primer minut les vallesanes es van mostrar molt fortes en defensa i amb un ritme en atac difícil de controlar per les asturianes.

El KH-7 tenia molt clar que una de les claus del partit seria el ritme del joc i no va ser fins al minut 25 que es va veure una petit escletxa al marcador (13-11, minut 30).

La segona part va ser molt diferent a la primera. La bona rotació i lectura de partit de Robert Cuesta va ser excel·lent per a que el KH-7 superés la defensa asturiana amb facilitat. Liderades per la Martina Capdevila en atac i la Kaba Gassama en defensa, la diferència va anar augmentar amb el pas dels minuts (27-19, minut 50).

Els últims instants del partit van servir per parar una petita reacció del Liberbank Gijón que va veure com el KH-7 BM Granollers guanyava els dos punts i es co·locava líder de la Lliga Guerreras Iberdrola (23-31, minut 60).

Mireia Torras nominada a MVP de la jornada

KH-7 BM Granollers [31]: Wiggins, Imane, Gassama (4), Vázquez, Torras (2), Kofler (1), Sarandeva (3), Guarieiro (4), Vegué (4), Prelchi (3), Mera, González (3), Castañera (1), Sobrepera (3) i Capdevila (3).

Liberbank Gijón [23]: Álvarez, Ezbida, Concepción Fiore (3), Mendez, Rivas (6), Faria (1), González (3), Cacheda (3), Palomo (1), Torreira (1), Ordoñez (1), Palicio (3), Martinez (1)  Alonso.

Parcials cada cinc minuts: 4-4, 6-6, 7-7, 8-8, 11-10,13-11, (descans); 18-13, 21-15, 23-17, 27-19, 28-21 i 31-23 (final).

Àrbitres: Nacho Pascual i Carlos Luque van excloure a Lea Kofler, Giulia Guarieiro, Carmen Prelchi i Jana Castañera (2) per part del KH-7 BM Granollers i a Cacilia Cacheda, Aida Palicio i Natalia Martinez per part del Liberbank Cuenca.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola, disputat al Pavelló de l'Bàsquet Granollers davant 200 espectadors.