fbpx

El BM Granollers i la Clínica ReSport Clinic signen el seu primer acord de patrocini

El BM Granollers té un nou sponsor. Es tracta d’una clínica de traumatologia esportiva i preparació física ReSport Clinic, especialitzada en el tractament de lesions esportives i de millorar la reincorporació a la pràctica esportiva després de lesions per sobreús o traumatisme. La prestigiosa clínica, ubicada al barri de Sant Andreu de Barcelona, ha tractat a més de 5.000 pacients entre esportistes professionals i amateurs. Ofereix un ampli ventall de serveis: traumatologia esportiva, cirugia, fisioteràpia, readaptació, preparació física i podologia.

L'acte de signatura del conveni ha comptat amb la presència del president del BM Granollers, Josep Pujadas; membre de la Junta Directiva responsable de patrocinis del BMG, Jordi Capdevila; de la jugadora del KH-7 BM Granollers i ambaixadora BMG per a ReSport Clinic, Carmen Prelchi; Director mèdic de ReSport Clinic, Dr. Ferran Abat; i de Jordi Torras, fisioterapeuta i osteòpata a ReSport Clinic. L'acte s'ha dut a terme a les mateixes instal·lacions de ReSport Clinic.

L'acord, que tindrà un any de durada, permetrà millorar i accelerar la recuperació de les lesions dels jugadors i jugadores del Fraikin BM Granollers i del KH-7 BM Granollers. La primera jugadora que es beneficiarà dels serveis de ReSport Clinic serà la mateixa Carmen Prelchi, que durant la segona quinzena d'octubre es sotmetrà a una sessió de fisioteràpia.

 
Convenio BMG Photocall
 

Banner InferiorcatCAT