Treballada victòria de Fraikin que segueix invicte a la Lliga Sacyr Asobal

El Fraikin BM Granollers segueix sumant de dos en dos en aquest inici de Lliga Sacyr Asobal. Els homes d'Antonio Rama han superat al Liberbank BM Sinfin i es col·loquen líders invictes amb 4 victòries en 4 partits.

El partit ha començat amb molta intensitat per part de l'equip visitant, amb un parcial inicial de 2 a 5 els càntabres deixaven clares les seves intencions i han posat terra pel mig en el marcador (4-6, minut 10).

El Fraikin no ha estat capaç de prendre la iniciativa fins passat l'equador del primer temps amb bones accions de Borja Lancina trencant la defensa del Sinfin (12-10, minut 20). El match ha arribat a la mitja part amb un igualat empat a 16 gols.

A l'inici del segon període s'ha tornat a repetir la història, Sinfin ha sortit endollat ​​i ha aconseguit un avantatge de 1 i 2 gols fins al minut 40 en què el Fraikin ha aconseguit empatar (20-20, minut 40).

El partit avançava i la defensa el Fraikin BM Granollers ha mostrat la seva millor versió en els minuts clau del partit. Oriol Rey, Marc García i Esteban Salines van realitzar una jugada positiva amb una recuperació de pilota perquè Edgar Pérez marqués al contraatac (28-25, minut 55).

Els últims instants de partit han estat d'infart. El Fraikin ha desaprofitat la pilota per guanyar el partit però un error de Márquez ha donat ales al Sinfin que ha tingut llançament per empatar. Una parada estel·lar de Pol Sastre ha donat els dos punts a l'equip vallesà (30-29, minut 60).

Fraikin BM Granollers [30]: Sastre (Guàrdia); Marc García, Márquez (5), Franco (3), Antonio García (1), Rey y Edgar (5); De Sande, Armengol, Gurri (1), Ferré, Lancina (6), Valera (2) i Esteban Salinas (7).

Liberbank BM Sinfin [29]: Carvalho (Ernesto); Postigo, Zungri (4), Valles (9), Dimitrievski (8), Basualdo (1), Ramiro (4); Valverde, Blázquez, Lon (1), Gustavo, Leonardo, Castro i Lastra (2)

Parcials cada cinc minuts: 2-4, 4-6, 7-7, 12-10, 14-14, 16-16 (descans); 18-19, 20-20, 23-22, 25-23, 28-25, 30-29 (final).

Árbitres: Enric Escoda Pérez i Roland Sánchez Bordetas. Exclusions: Salinas per part del Fraikin BM Granollers i Basualdo, Zungri i Postigo per part del Liberbank Cantabria Sinfín.

Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Sacyr Asobal disputada al Pavelló Municipal del Bàsquet Granollers davant 360 espectadors.