El conjunt de Robert Cuesta torna a guanyar i segueix líder de la Lliga Guerreras Iberdrola

El KH-7 BM Granollers ha tornat a disputar un partit de Lliga Guerreras Iberdrola després de l'aturada de seleccions. L'equip vallesà ha visitat la pista del Club Balonmano Morvedre a Puerto Sagunto i s'ha emportat els dos punts amb solvència.

L'inici del partit ha estat marcat pel ritme que han desenvolupat a la pista les noies de Robert Cuesta. En tot moment, el KH-7 ha manat en el marcador i ha sapigut controlar les situacions que li plantejava l'equip valencià. A l'equador del primer temps, les noies de Montse Puche s'han apropat a dos gols però un temps mort de Robert Cuesta a reordenat les seves jugadores (minut 16, 10:12). La reacció ha sigut immediata i un parcial de 3 a 0 ha deixat un avantatge important abans de marxar al descans (minut 30, 11:16).

La segona part ha començat amb un Morvedre més concentrat i ràpidament ha retallat dos gols amb dues jugades i una recuperació (minut 34, 14:18).

El Morvedre ha seguit apretant i retallant els gols de desavantatge fins a arribar a col·locar-se amb un contraatac per empatar el partit. Una gran intervenció de Nicole Wiggins i un gol important de la Martina Capdevila ha ajudat l'equip en el moment més difícil del partit (minut 40, 17:19).

Robert Cuesta ha llegit molt bé el partit i ha demanat temps mort en un moment clau. Era necessari canviar la dinàmica del joc i les vallesanes ho han aconseguit. Les recuperacions en defensa i la facilitat per fer gols s'han tornat a veure per distanciar-se amb set gols de diferència (minut 50, 17:24).

Els últims deu minuts han sigut de clar domini català. Les granollerines han imposat el seu joc i han aconseguit la màxima diferència (minut 60, 20:30).

BM Morvedre [20]: Solano, Toscano (1), San isidro, González (5), Zarco (7), Marin, Dias (1), Lacueva (1), Gómez, Montilla, Polonio (3), Gámez, De Andrés (1), Martín, Aguas, Borges (1).

KH-7 BM Granollers [30]: Wiggins, Imane, Gassama (5), Vázquez, Torras, Kofler (1), Sarandeva (3), Guarieiro (4), Vegué (3), Prelchi (1), Mera, González (6), Castañera, Sobrepera (4) i Capdevila (3).

Parcials cada cinc minuts: 3-6, 5-10, 8-12, 10-13, 11-16 (descans); 17-18, 17-21, 18-24, 20-30 (final).

Àrbitres: Aritz Zaragueta i Raúl Oyarzun van excloure a Carmen Toscano, Cristina Polonia i Juliana Borges per part del Morvedre i a Kaba Gassama i Lea Kofler (2) per part del KH-7 BM Granollers.

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola, disputat al Pavelló Municipal Internucleos davant 200 espectadors.