fbpx

Com és sabut, el FRAIKIN BM.GRANOLLERS va disputar el passat dissabte 10 d'octubre el partit de la 8ª jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL a Cangas del Morrazo contra l'equip FRIGORÍFICOS del MORRAZO.

Dilluns 12 d'octubre, el Club va ser informat per part del Frigoríficos del Morrazo que un dels seus jugadors havia donat positiu per COVID-19, i que diversos jugadors de la plantilla estaven patint símptomes compatibles i que es realitzarien proves PCR entre els jugadors de l'equip gallec.

Avui dimarts el Club ha rebut confirmació que el resultat de les PCR de dos dels jugadors del Frigoríficos del Morrazo que van disputar el partit ha estat positiu.

Davant d'aquesta situació el Club BM Granollers ha activat el protocol corresponent i després de consultar a les autoritats sanitàries de CatSalut Servei Català de la Salut, aquestes han informat que les 19 persones que van viatjar a Cangas del Morrazo (jugadors i cos tècnic) han de confinar-se a casa durant 10 dies, a l'espera de poder realitzar les oportunes proves PCR.

Per aquest motiu, el Club BM Granollers ha sol·licitat al Comité Nacional de Competició de la Real Federación Española de Balonmano l'aplaçament del partit de la 9ª jornada de la Liga Sacyr Asobal amb l'equip Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto previst pel proper divendres 16 d'Octubre a les 20:45h al Palau d'Esports de Granollers.

Banner InferiorcatCAT