El KH-7 va guanyar amb contundència al Balonmano Salud Tenerife i seguirà una setmana més líder de la Lliga Guerreras Iberdrola

El KH-7 BM Granollers segueix mostrant la seva millor versió. El conjunt vallesà va tornar a guanyar i segueix líder de la Lliga Guerreras Iberdrola amb ple de victòries.

L'equip de Robert Cuesta va sortir molt fort des del minut 1, en els cinc primers minuts ja portava 6 goles, fet que va obligar el tècnic visitant a demanar temps mort (minut 5, 6-2).

Un cop reordenat el Salud Tenerife, va intentar superar al KH-7 amb accions individuals que no aconseguien superar amb facilitat a la defensa vallesana. Els atacs llargs i els rebots van donar gols als pitjors moments de l'equip canari que va veure com el KH-7, tot i les pèrdues, seguia manant en el marcador (minut 30, 17-11).

A l'inici de la segona part es va fer protagonista el poc encert de cara a porteria per part dels dos equips. El Salud Tenerife ho va aprofitar i va creure en alguns moments en la remuntada. Les noies de Manuel Angel Galván van retallar fins a 4 la desavantatge (minut 45, 21-17) però els canvis i l'ofici de les noies del KH-7 van tornar a trencar el partit amb un parcial de tres a un (minut 55, 26-18).

Per acabar el partit, un parell de recuperacions van deixar una diferència més amplia en el marcador arribant fins al +11 a favor de l'equip granollerí (minut 60, 29-18).

KH-7 BM Granollers [29]: Wiggins, Imane (1), Gassama (3), Vázquez, Torras, Kofler (1), Sarandeva (1), Guarieiro (4), Vegué (9), Prelchi, Mera, González (4), Castañera, Sobrepera (4) i Capdevila (2).

Balonmano Salud Tenerife [18]: Oliveira (1), Alonso. López (2), Sánchez, Marquez (5), Sanchez, Martinez (3), Alfredo (1), Zaldua (5), Jaen, Loscos, Szopinska i Fortuna (1.)

Parcials cada cinc minuts: 5-2, 9-5, 10-6, 13-7, 17-9, 17-11 (descans); 18-12, 19-14, 21-17, 23-17, 26-18 i 29-18 (final).

Àrbitres: Pedro Cubas i Gabriel López van excloure a Sarandeva, Guarieiro i Ana Gonzalez per part del KH-7 BM Granollera i a Rebeca Lopez (2), Elena Martinez i Maria Zaldua per part del Balonmano Salud Tenerife.

Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola, disputat al Palau d'Esports de Granollers davant 150 espectadors.