fbpx
La pivot internacional del KH-7 BM Granollers inicia una nova etapa profesional a França després que el Nantes Atlantique Handball hagi fet efectiva la seva clàusula de rescissió.

L'equip que milita a la "Ligue Féminine de Handball", amb baixes per lesió de llarga durada a la posició del pivot, va mostrar recentment el seu interès per la jugadora del KH-7 BM Granollers, la qual tenía contracte amb el Club fins al 2021.
 
Nascuda el 1997 a Granollers, Kaba Gassama va començar a jugar a handbol als 12 anys a l'equip Aleví del BMG i després d'onze anys al Club s'ha convertit en el principal referent per les jugadores de la base, no només a la pista sinó també fora d'ella representant de la millor manera els valors del Club.
 
La capitana del KH-7 BM Granollers s'acomiada: "M'agradaria donar les gràcies al Club, és on he jugat des de ben petita. Tothom m'ha tractat sempre molt bé i estic molt agraïda" i afegeix: "Tinc moltes ganes de jugar a l'estranger, fa anys que segueixo la lliga francesa i és una lliga on sempre he volgut jugar. Ara tinc l'oportunitat de fer-ho i espero estar capacitada."
 
Des del Club BM Granollers volem agrair a la Kaba Gassama el seu compromís, dedicació i professionalitat i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

Banner InferiorcatCAT