Una mala segona part de l'equip vallesà dóna 4 gols d'avantatge a l'Elx en l'anada de la tercera ronda de l'EHF European Cup

L'inici del partit ha sigut de clar domini local. Amb un parcial contundent de 5 a 1, les noies de Joaquín Rocamora han superat la defensa granollerina amb molta facilitat. El Granollers ha patit dues exclusions en 6 minuts, fet que ha deixat amb molts espais la defensa.

Tot i el mal inici, la reacció del KH-7 ha sigut molt ràpida. Una acció de la Martina Capdevila en atac i un encert en defensa de l'Ana González han donat ales a l'equip que ha empatat el partit a l'equador del primer temps (6-6, minut 14).

L'equip de Robert Cuesta ha seguit remant fins que ha aconseguit un parcial a favor d'1 a 6 amb dos gols de camp a camp. La Marta Mera i la Martina han marcat tot i la distància, i han col·locat una petita renda d'un gol abans del descans (11-12, minut 30).

La segona part ha començat amb bon joc del KH-7 BM Granollers. Un petit avantatge a favor del conjunt granollerí i la millor versió de la Carmen Prelchi (4 gols) donaven esperances de poder treure un resultat positiu a Elx (16-17, minut 40).

A partir del minut 45 l'Elx s'ha fet amo i senyor del partit. Amb un avantatge de 2 gols, les alacantines han sabut portar el tempo del partit i s'han col·locat per davant (22-19, minut 50).

Un gol de l'Ona Vegué des dels 7 metres ha retallat les distàncies, però després del temps mort del preparador local, l'Elx ha aconseguit el seu màxim avantatge (25-20, minut 54).

El Granollers ha pogut retallar distàncies amb dos gols de la Giulia Guarieiro, però un últim gol de l'Ana Martínez ha sentenciat el partit amb un +4 per l'Elx (26-22, minut 60).

El partit de tornada serà diumenge que ve a les 19:30h al Palau d'Esports de Granollers.

BM Elche Visitelche.com [26]: Andreu (1), Martínez (8), Musons (5), Flores (1), Gasco (4), Méndez, Bolling (1), Menendez, Guilabert, Bono, Tchaptchet, Duque, Zhukova.

KH-7 BM Granollers [22]: Sarandeva (1), Torras (1), Vegué (3), Prelchi (4), González (6), Vazquez, Sobrepera, Kofler, Capdevila (3), Castañera, Guarieiro (3), Ben Chayeb.

Parcials cada cinc minuts: 5-1, 6-4, 6-7, 7-9, 11-9, 11-12 (descans); 14-14, 17-17, 19-17, 22-19, 24-20, 26-22 (final).

Àrbitres: Ruud Geraets i Paul Garaets van excloure a Musons i Tchptchet per part de l'Elx i a González, Guarieiro, i Sarandeva per part del KH-7 BM Granollers.

Incidències: Partit corresponent a l'anada de l'eliminatòria de la tercera ronda de l'EHF European Cup. El partit s'ha jugat a porta tancada.