El KH-7 BM Granollers diu adéu a la competició europea després de caure en una eliminatòria desigual contra el BM Elche Visitelche.com

La primera derrota del KH-7 BM Granollers al Palau d'Esports de Granollers aquesta temporada s'ha traduït amb l'eliminació europea del conjunt vallesà.

La tornada de la tercera ronda EHF European Cup ha començat amb un desavantatge de quatre gols del partit d'anada a favor de l'Elx (26-22).

El partit ha començat amb falta de gol per part dels dos equips. Tant el Granollers com l'Elx han tingut complicacions en atac durant els primers minuts de joc (1-1, minut 6).

Gràcies a l'encert de l'Ona Vegué al contraatac el KH-7 va estrenar el marcador i va aguantar amb el marcador igualat fins a l'equador de la primera meitat (7-7, minut 14).

El ritme en atac i la gran defensa de les noies de Rocamora han causat molts problemes a la defensa granollerina que no ha pogut frenar a l'equip d'Elx en cap moment. En Robert Cuesta ha demanat un temps mort quan les alacantines han marxat de dos gols en el marcador (8-10, minut 18).

La diferència ja era de 6 gols en el global de l'eliminatòria i Cuesta ha provat una doble mixta que no ha tingut cap efecte. L'Elx ha seguit sent superior i Rocamora abans del descans li ha donat tranquil·litat i aire al seu equip amb un temps mort (14-16).

La segona part ha sigut de clar domini verd i negre. Patricia Encinas, la portera de l'Elx, ha sigut determinant en el parcial que ha encaixat el KH-7 en els primers 20 minuts de la segona part. La portera de l'equip visitant només ha rebut un gol en 20 minuts (15-27, minut 50).

Els últims 10 minuts li han servit a l'Elx per augmentar la diferència i eliminar al KH-7 BM Granollers d'aquesta segona aventura europea (20-34, minut 60).

BM Elche Visitelche.com [20]: Wiggins (Mera), Prelchi (4), Capdevila (1), Kofler (1), González (3), Guariero (1) i Vegué (5) –equip inicial-; Simó, Ben Chayhab, Moragues, Vázquez, Torras, Castañera i Sobrepera (5, 1p).

BM Elche Visitelche.com [34]: Morales (Encinas (1)), Musons (7), Bolling (3), Gasco (6), Flores (3), Tchaptchet (1) i Martínez (5) –equip inicial-; Zhukova (3), Bono (1), Menéndez (2), Guilabert, Méndez (1p), Andreu i Duque (1).

Parcials cada cinc minuts:1-1, 3-5, 7-9, 9-11, 12-15, 14-16; 15-20, 15-22, 15-25, 15-27, 18-30 i 20-34.

Àrbitres: Ante Mikelic i Petar Paradina (Croàcia). Exclusions a Vegué, Kofler (2) i Guariero i a Martínez.

Incidències: Partit corresponent a la tornada de l'eliminatòria de la tercera ronda de l'EHF European Cup. El partit s'ha jugat a porta tancada.