fbpx

Avui, 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Per aquest motiu, el BM Granollers s'adhereix al manifest de l'esport català en contra de tota mena de violències masclistes en l'esport. Reivindiquem i manifestem fermament el rebuig absolut a qualsevol mena de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles.

Al terreny esportiu, com un camp més de la vida pública, també succeixen les formes associades violències i les discriminacions masclistes, la discriminació de gènere i els patrons patriarcals que impregnen la societat avui en dia. Per això, conscients del paper del club com agent social, reivindiquem aquest tipus d'accions contràries a les dones, seguirem rebutjant les actituds masclistes i treballant per identificar i denunciar les agressions masclistes que puguin succeir en el nostre entorn.

L'objectiu és que les dones no rebin cap atac ni cap discriminació contra la seva condició pública i social en el terreny esportiu, ni en cap dels altres àmbits de la societat, i que puguin participar d'aquests de forma totalment lliure.

 

Banner InferiorcatCAT