fbpx

El KH-7 BM Granollers presenta el fitxatge de la pivot brasilera Elaine Gomes, que ha militat les dues últimes campanyes al Corona Brașov de Romania

Elaine, que té 28 anys, mesura 1,83 m i pesa 76 kg, ha signat amb el Club pel que resta de la temporada 2020-21

El Club BM Granollers ha tancat el fitxatge de la jugadora brasilera Elaine Gomes per què jugui el que resta de la temporada 2020-21 amb el nostre equip de Divisió d’Honor Femenina. Elaine Gomes passarà la revisió mèdica i estarà a disposició de l'entrenador per entrar a la convocatòria del partit de dissabte contra l'Adesal Córdoba. La nova incorporació serà presentada demà a les 17:15h a la sala de premsa del Palau d'Esports de Granollers.

Elaine Gomes té molta experiència en lligues europees i ha jugat la EHF Champions League femenina. En l'àmbit de seleccions, l'Elaine va ser campiona del món l'any 2013 a Serbia, també va aconseguir el torneig panamericà l'any 2015 i el 2019 i l'any 2018 va ser campiona del Campionat sud-americà 2018 disputat al Brasil.

Elaine Gomes va començar jugant al Brasil amb el ABLUHAND i el Força Atlética Handebol, després va començar la seva aventura europea on ha jugat amb el Nykøbing F. Håndboldklub, el HCM Râmnicu Vâlcea, el Kastamonu Belediyesi Gsk, l'Atlantique Handball i el Corona Brasov.

Benvinguda Elaine!

Banner InferiorcatCAT