El Fraikin suma un punt més per seguir

Els homes d'Antonio Rama han empatat a 32 contra el Viveros Herol Nava, en partit corresponent a la tretzena jornada de lliga.

A la primera part, els vallesans han sigut superiors, però la irregularitat en el joc deixava tot per decidir a la segona part. El Fraikin manava en el marcador, però només ho feia per un ajustat 17 a 15.

A la represa el Granollers ha sortit amb les idees més clares, però el Nava ha forçat diferents estira-i-arronsa que li han donat opcions fins al final del partit.

A cinc minuts per al final i amb el partit empatat a 30 gols, un parcial de dos a zero pels vallesans semblava que donava els punts al Fraikin.

Un gol ràpid de l'equip visitant i una recuperació als últims instants de partit han sigut determinants per arribar al minut 60 amb el definitiu empat a 32.

32 -Fraikin BM Granollers (17+15): Sastre (p), Salinas (1), Valera (4), Álex Márquez (4), Franco (3), Martínez (2) i Antonio García (4)- siete inicial-; Guàrdia (ps), Gurri, Edgar (1), Lancina (1), Marc García, Chema Márquez (8), Armengol, Gassama (3) i Rey (1).

32 -Viveros Herol BM Nava (15+17): Patotski (p), Mota (4), Rosales, Da Silva (3), Villagrán (1), Alonso (5) i D'Antino (5)- siete inicial-; Pescador (ps), Seabra, Pérez (7), Marugán (1), Simenas (5) y Herranz (1).Árbitros:Andrés Peñaranda i José Antonio Yagüe.

Exclusions: Rey (2), Salinas pel Fraikin BM Granollers i exclusions per Rosales, Seabra i Herranz pel Viveros Herol Nava.

Parcials: 3-3, 6-6, 10-7, 13-10, 14-14, 17-15-descans-; 20-16, 23-19, 25-24, 29-27, 30-27 i 32-32-final.

Incidències: Partit corresponent a la 13ª jornada de la Lliga Sacyr Asobal al Palau d'Esports de Granollers a porta tancada.