fbpx

El diumenge 20 de desembre arriba una nova edició de La Marató de TV3, la cita solidària que des del 1992 agrupa els catalans i les catalanes al voltant d’una causa col·lectiva. Enguany La Marató estarà dedicada a la lluita contra la Covid-19, i arrencarà a les 8h, a Catalunya Ràdio, i a les 9.30h, a TV3.

Ja fa anys que La Marató és més que una emissió televisiva solidària, i són moltes les entitats, institucions i clubs esportius del país que s’hi sumen amb diverses activitats per poder-hi col·laborar. I el Club BM Granollers no en serà una excepció. Enguany no es pot dur a terme cap activitat per culpa de la pandèmia, però el Club BM Granollers us vol animar a fer que participeu en aquesta edició tant difícil per a tots i totes. Aquesta Marató de TV3 ens toca a tots.

Recordeu que per La Marató s'activarà el clàssic telèfon per als donatius, el 900 21 50 50. Al web de La Marató, a més, es repassen les diferents vies de donació mitjançant les quals es pot aportar la quantitat que es desitgi.

Aprofitem La Marató de TV3 per transmetre un dels valors més importants en què educar els joves i les joves esportistes: la Solidaritat. Per això, vinculem la jornada a la major mostra de solidaritat del nostre país: “La Marató de TV3”.

Banner InferiorcatCAT