fbpx

El KH-7 BM Granollers visita a l'Uneatlántico Pereda en el partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Copa de la Reina

UNEATLÁNTICO PEREDA vs. KH-7 BM GRANOLLERS | DILLUNS, 20:00h

El KH-7 comença la Copa de la Reina jugant els vuitens de final contra l'Unetlático Pereda en dos enfrontaments en la mateixa setmana. Les noies de Robert Cuesta juguen aquest dilluns i el dissabte contra l'equip càntabre en una eliminatòria que no serà gens fàcil (20:00h hores, canal de youtube Unetlático Pereda). Les granollerines volen fer un bon paper en aquesta competició i la millor manera per començar-la és amb dues victòries.

Elaine Gomes va debutar a la lliga l'últim partit contra el Liberbank Gijón i ara ho farà a la Copa de la Reina una nova competició per anar agafant confiança amb les seves companyes sobre de la pista.

El rival

L'Uneatlántico Pereda no està en el seu millor moment. Els últims resultats de les càntabres no són els millors i només sumen dos punts en el que portem de Lliga Guerreras Iberdrola. La última jornada van caure a Lanzarote per 24 a 22 i arriben al partit contra el KH-7 amb una ratxa de 4 derrotes seguides.

Dades importants

  • El partit de tornada serà el dissabte al Palau d'Esports de Granollers.
  • Aquests dos equips no han jugat mai entre ells.
  • L'Uneatlántico Pereda es penúltim a la classificació i suma 2 punts.

Banner InferiorcatCAT