Les vallesanes van guanyar fora de casa per 28-38 en un partit amb molts gols

El KH-7 BM Granollers va visitar a l'Uneatlántico Pereda al partit corresponent als vuitens de final de la Copa de la Reina. Un partit amb molts gols on l'equip de Robert Cuesta es va imposar per 28 a 38.

El partit va començar amb un Uneatlántico Pereda encertat de cara a porteria. Els primers minuts del partit van ser dominats per l'equip càntabre amb més encert de cara a porteria (4:1). Aquest fet, obligava en Robert a demanar temps mort per ordenar les seves jugadores.

Abans del descans es va igualar el partit i les vallesanes van aconseguir el control del match. Es va arribar al descans amb 15-17.

A la segona part, un parcial de 5-2 els primers cinc minuts va trencar el partit. Les pèrdues de pilota de l'Uneatlántico Pereda van ser aprofitades a la perfecció per les granollerines que a partir del minut 40 van saber dominar el partit.

Els últims compassos del partit van servir per augmentar la renda de gols fins a 10 (28:38, minut 60). Una diferència que el KH-7 defensarà al partit de tornada que serà el dissabte a les 16:30h al Palau d'Esports de Granollers.

28 - Uneatlántico Pereda: Marta, Danielle (5), Sandra (2), Andrea, Lydia (1), Sheila (6), Ana (3), Verónica (1), Paula (2), Sol, Claudia (2 ) Aida (1), Belén (3), Alba, Marina (2).

38 - KH-7 BM Granollers: Nicole, Imane (6), Laila, Mireia (3), Lea (9), Lora,, Dana, Giulia, Onda (6), Carmen, Marta, Anna, Elaine (3), Ana (4 ), Janna C (2), Janna S (4), Martina.

Exclusions: Raul Oyarzun Aylagas i Aritz Zaragüeta Ruiz. Van excloure per part del conjunt local a Sheila i Belén i per part del conjunt vallesà a Lea, Carmen dues vegades.

Parcials: 4-2, 6-5, 8-9, 10-11, 13-15, 15-17 (Descans), 17-22, 18-26, 19-26, 21-28, 24-33, 28 -38 (final).

Incidències: Partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Copa de la Reina disputat al Pavelló Municipal de l'Albericia sense espectadors a les grades.