El conjunt vallesà torna a guanyar a l'Uneatlántico Pereda i certifica el seu passi a la fase final de la Copa de la Reina

El KH-7 BM Granollers ha tornat a guanyar per segona vegada aquesta setmana a l'Uneatlántico Pereda i tornarà a jugar un any més la fase final de la Copa de la Reina. Tot i les baixes de Capdevila, Sarandeva i Vázquez les noies de Cuesta han fet un partit molt seriós i no ha donat cap opció a l'equip càntabre.

El partit va començar amb el KH-7 molt concentrat tant en atac com en defensa. Els contra atacs han sigut la tònica dels primers trenta minuts amb l'Ona Vegué i l'lmane com a protagonistes. Bones accions defensives i aturades de la Nicole Wiggins han encadenat diferents atacs que han donat un còmode avantatge de 5 gols al KH-7. L'equip ha seguit remant en la bona direcció i dirigides per Anna Zarzuela a la primera línia, el partit ha arribat al descans amb un contundent 23 a 15.

La segona part ha començat amb un gol de Lea Kofler que han deixat clares les intencions del KH-7 de cara a la segona part. Les blanc-i-blaves han volgut seguir imposant el seu ritme i així ho han fet. L'equip visitant s'ha trobat còmode en alguns minuts, però el Granollers ha seguit sense baixa la intensitat en cap moment del partit.

La diferència en el marcador cada cop era més gran fins a arribar al final amb un contundent 47 a 29.

La notícia més destacada del partit ha sigut el debut d'Anna Zarzuela i de Paula Simó. El pròxim partit del KH-7 serà a Elx contra l'Elchevisitelche.com el dimecres 3 de febrer a les 20h.

KH-7 BM Granollers (47): Nicole, Simó Imane (8), Elaine (9), Mireia (7), Lea (2), Lora, Zarzuela, Giulia, Ona (6), Carmen (2), Marta, Anna Z. (1), Elaine, Ana (5), Janna C, Janna S (7), Martina.

Uneatlántico Pereda (29): De Sousa (5), Rodriguez (2), Pellon (1), Blanco (2), Barquin (2), Berastain (3), González, Ceballos, Xotchil (1), Saez (1), Brull (1), SaezG. (5), Fernández (2), Pañeda i González M. (4).

Exclusions: Sergio Gutiérrez i Sergio Martinez han exclòs a la Giulia Guarieiro per part del conjunt local i a la De Sousa, Rodriguez, Saez i González per part de l'Uneatlántico Pereda.

Parcials: 2-2, 6-5, 11-7, 13-9, 20-13, 23-15 (Descans) 25-17, 28-20, 32-21, 35-24, 40-25 i 47-29 (final).

Incidències: Partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa de la Reina disputat al Palau d'Esports de Granollers sense públic.