fbpx

Torna la Lliga Sacyr Asobal després del Mundial d'Egipte amb un partit entre dos rivals directes. El Fraikin rep la visita del BM Benidorm i es podrà veure per Esport 3

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. BM BENIDORM | DIMARTS, 19:00h

El BM Granollers rep aquest dimarts 2 de febrer a les 19:00 hores a BM Benidorm al Palau d'Esports de Granollers, un dels rivals directes de la Lliga Sacyr ASOBAL. El partit es podrà veure per Esport 3.

El Granollers arriba amb tots els jugadors disponibles després del descans de seleccions pel Mundial que s'ha disputat a Egipte i recupera a Esteban Salinas que ha disputat la competició internacional amb la Selecció de Xile.

A la prèvia, el míster Antonio Rama comentava que "estem amb molta il·lusió de començar i de fer una segona volta millor de la primera".

El rival

L'El BM Benidorm és el 10è classificat de la Lliga Sacyr Asobal amb 17 punts, quatre ments que el Fraikin que és el 6è classificat. L'equip d'Alacant té les baixes de Grau i Nolasco i recupera a Emil Feuchmann i James Parker pel xoc contra l'equip vallesà. El partit de la primera volta que es va disputar entre aquests dos equips va acabar amb victòria del Fraikin BM Granollers per 32 a 33 en una remuntada molt treballada dels homes d'Antonio Rama.

Dades importants

  • Esteban Salinas és el màxim golejador del Fraikin BM Granollers amb 88 gols.
  • L'últim cop que el BM Benidorm va guanyar a Granollers va ser la temporada 2019/20 per 25 a 29.
  • Si el Granollers guanya s'aproparà a les places europees.

Banner InferiorcatCAT