El Fraikin BM Granollers torna a la lliga domèstica amb una victòria ajustada contra el BM Benidorm

El Fraikin BM Granollers segueix en dinàmica positiva després de guanyar al BM Benidorm (26-25) en un partit en què els homes de Rama han patit fins al final per guanyar. El BM Benidorm amb les baixes de Grau, Nolasco, Mario López i Feuchtmann s'ha barallat amb el conjunt vallesà durant els 60 minuts i ha plantat cara de valent.

El protagonista abans de l'inici del partit ha sigut Estaban Salinas que ha rebut el trofeu d'MVP com a millor jugador de la Lliga Sacyr Asobal del mes de desembre.

El partit ha començat amb el Fraikin més endollat de cara a porteria i l'encert de Guàrdia a la porteria donava el primer avantatge en el marcador (4-2 min 5).

Els homes de Rama han seguit manant sobre la pista i amb un Gassama espectacular l'equip ha sabut distanciar-se en el marcador abans del descans (12-8, min 20).

A la part final del primer temps, el BM Benidorm ha tornat a retallar la diferència després d'un temps mort de La Torre que ha deixat al seu equip a només dos gols del Fraikin (16-14, min 30).

La segona part del partit ha començat amb un bon parcial pel Granollers que s'ha vist sorprès pel Benidorm i ha retallat un altre cop (min 40, 19-18).

L'equip alacantí ha sabut esperar el seu moment i amb un parcial de 0-4 s'ha col·locat un per sota a falta de deu minuts (21-22, min 50)

El final del partit ha sigut molt ajustat i amb dues bones accions d'Antonio García tant en atac com en defensa han donat la victòria al Fraikin (26-25, min 60).

El pròxim partit del Fraikin BM Granollers serà a Pontevedra contra el Cisne el dissabte 6 de febrer a les 17:00h.

26 - Fraikin BM Granollers (16+10): Guàrdia (p), Salinas (4), Lancina, Antonio García (7), Álex Márquez (1), Martínez (1) i Gassama (5)-set inicial-; Varela, Edgar (2), Rey (1), Gurri, Chema Márquez (3) Valera, Franco (2) i Domingo.

25 - BM Benidorm (14+11): Roberto Rodríguez (p), Nikcevic (10), Iván Rodríguez (3), Oliver, Spiljak (1), Méndez i Lignieres (1) -siete inicial-; Leo Tercariol, Porras, Rivero (4), Feuchtmann, Parker (6), López, De la Santa i Folqués.

Exclusions: Enric Escoda i Roland Sánchez. Exclusiones: Gurri i Rey, por el Fraikin Granollers; i Folqués i Oliver (2), del BM Benidorm.

Parcials: 3-2, 5-5, 7-6, 12-8, 14-10, 16-14 (descans); 17-14, 19-18, 21-19, 21-21, 25-24 i 26-25 (final).

Incidències: Partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Sacyr Asobal disputat al Palau d'Esports de Granollers a porta tancada.