fbpx

Les noies de Robert Cuesta volen retrobar-se amb la victòria per trencar la mala ratxa dels últims partits

KH-7 BM GRANOLLERS vs. BM MORVEDRE | DISSABTE, 17:00h

El KH-7 BM Granollers i el BM Morvedre disputaran al Palau d'Esports de Granollers el partit corresponent a la jornada 10 del grup B. Un partit molt important per a les noies de Robert Cuesta que es troben molt a prop de les primeres places i necessiten sumar per tornar a sentir-se amb bones sensacions a la Lliga Guerreras Iberdrola. Les vallesanes tenen les baixes d'Elene Vázquez, Janna Sobrepera i Lora Sarandeva però el nivell de l'equip no ha baixat en cap moment. Les jugadores que estan disponibles per Robert Cuesta estan rendint en tot moment i així ho van demostrar a la segona part contra l'Elx on l'equip va mostrar un bon handbol.

El partit entre l'Aula Alimentos Valladolid i el Rincón Fertilidad Màlaga va ser ajornat i Teledeporte ha modificat la seva graella televisiva per obrir un espai d'handbol pel dissabte a la tarda, a les 17:00 h., i oferir en directe el partit del Grup B entre el KH-7 Granollers i el BM Morvedre. El match també es podrà veure per VOTV.

El rival

El BM Morvedre arriba a Granollers amb una victòria del que portem de Lliga Guerreras Iberdrola. Va una victòria contra l'Adesal Córdoba i a la primera volta en el partit que es va enfrontar al KH-7 va caure per una diferència de 10 gols (20:30). Les 'Guerreras de Morvedre' tenen a Lorena Zarco i Andrea González que destaquen en atac i són les màximes golejadores del seu equip. 

Dades importants

  • Lorena Zarco amb 23 gols és la màxima golejadora de l'equip valencià.
  • Ona Vegué amb 33 i Giulia Guarieiro amb 32 són les màximes golejadores del KH-7.
  • El KH-7 BM Granollers només ha disputat un partit la segona volta.

Banner InferiorcatCAT