El KH-7 BM Granollers ha tornat a disputar un partit de Lliga Guerreras Iberdrola després de la derrota al camp de l'Elx el passat dimecres L'equip vallesà ha rebut al Palau al Club Balonmano Morvedre de Puerto Sagunto i s'ha emportat els dos punts amb solvència.

L'inici del partit ha estat marcat pel ritme que han desenvolupat a la pista les noies de Robert Cuesta. El KH-7 ha tingut una bona defensa en els primers moments del partit, però no materialitzava els seus atacs en gol. Fet que ha originat un primer desavantatge (minut 5, 1:2)

Les noies de Robert Cuesta han manat en el marcador hi ha controlat les situacions que li plantejava l'equip valencià. A l'equador del primer temps, les noies de Montse Puche rebut un parcial en contra on s'ha vist al millor Granollers corrents al contraatac (minut 16, 9:5). No hi ha hagut reacció visitant i s'ha arribat al descans amb un còmode 16 a 10 per les granollerines.

La segona part ha començat amb un Morvedre més concentrat i ràpidament ha retallat les distàncies amb un parcial de tres a zero amb tres accions defensives d'èxit (minut 34, 14:18).

El Morvedre ha seguit retallant els gols de desavantatge fins a arribar a col·locar-se a tres gols. L'equip, que ha tingut les baixes de Sarandeva, Vázquez, Guarieiro, Capdevila i Sobrepera ha sabut controlar bé el partit i ha demostrat amb un bon joc la superior contra el Morvedre. Era necessari canviar la dinàmica del joc i les vallesanes ho han aconseguit. Les recuperacions en defensa i la facilitat per fer gols s'han tornat a veure per distanciar-se amb set gols de diferència (minut 50, 24:17).

Els últims instants del partit han sigut de clar domini català. Les granollerines han imposat el seu joc i han aconseguit la màxima diferència (minut 60, 28:20).

KH-7 BM Granollers [28]: Wiggins, Imane (1), Moragues, Torras (4), Kofler (4), Vegué (3), Prelchi (2), Mera, Simó, Castañera (5), González (5), Gomes (4) i Zarzuela.

BM Morvedre [20]: Toscano (5), González (2), Zarco (3), Del Rio (4), Dias (2) Lacueva, Gómez, Montilla, Gil, Polonio (2), De Andrés (1), Martín (1), Aguas i Borges.

Parcials cada cinc minuts: 2-2, 5-4, 8-5, 11-6, 12-8, 16-10 (descans); 17-13, 19-14, 21-15, 24-17, 26-19, 28-20 (final).

Àrbitres: Miquel Florenza i Jordi Ausas van excloure a Carmen Prelchi, i Elaine Gomes (2) per part del KH-7 BM Granollers i a Zarco (2), Dias, Gómez, i De Andres per part del BM Morvedre.

Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola, disputat al Palau d'Esports de Granollers sense públic.