El KH-7 guanya en la seva visita al barri de la salud de Tenerife i torna amb el lideratge a la butxaca

El KH-7 ha tornat una temporada més a visitar la pista del BM La Salud Tenerife, i aquesta vegada ho ha fet aconseguint una victòria. El conjunt vallesà ha imposat el seu joc en un partit molt intens per part dels dos equips.

Les noies de Robert Cuesta han començat el partit de la millor manera possible. Un parcial de 0 a 3 ha sigut ha deixat clares les intensions de les granollerines des de l'inici.

L'equip local intentava frenar l'atac vallesà, però els extrems i el bon ritme en atac del KH-7 feia créixer l'avantatge en el marcador (5-15, min 25). El matx ha arribat al descans amb una diferència d'onze gols després d'una primera part excel·lent del KH-7 BM Granollers.

El BM Salud Tenerife ha sortit a la segona part amb la mentalitat de retallar les diferències en el marcador, però les granollerines, liderades per Janna Sobrepera, no ho han posat gens fàcil (11-22, min 40).

El conjunt de Lolo Galván ha aconseguit retallar distàncies amb un parcial de 6 a 0, però ha sigut insuficient com per apropar-se al marcador. Al final de partit, el KH-7 BM Granollers ha gestionat bé els tempos i s'ha acabat imposant per 22 a 28.

22 - BM Salud Tenerife (8): Irene Sánchez (portera), Magdalena Szopinska (1), Elena Martínez (4), Dayanne Da Rocha (4), Andrea Loscos (4), Leticia Cobo (5), Eva Márquez (-) - 07:00 inicial - Rebeca López (7), María Zaldúa (1), Kniubaite Audinga (-), Andrea Alonso (-), Susi Sánchez (portera).

28 - KH-7 BM Granollers (17): Nicole Wiggins (portera), Mireia Torras (4), Ona Vegué (7), Elaine Gomes (4), Ana González (3), Jana Castañera (2), Janna Sobrepera ( 5) - inicial - Imane Ben Chayhab (-), Laia Moragues (-), Elene Vázquez (-), Carmen Prelchi (2), Marta Mera (portera), Martina Capdevila (1), Anna Zarzuela (-).

Àrbitres: Enrique Javier Romero i José Alberto Romero.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Guerreres Iberdrola d'handbol, disputat a La Salud amb el 50% de l'aforament.