El Fraikin s'imposa al Blasgon/Bodegas Ceres VA i puja fins a la tercera posició

El Fraikin ha hagut de treballar de valent per endur-se els dos punts contra el Blasgon/Bodegas Ceres VA en un partit on els vallesans han marcat el mateix ritme durant tot el partit. A l’inici de la segona meitat el Fraikin, després de remuntar l’avantatge visitant a la primera part, ha igualat el matx i finalment ha pogut guanyar. Una victòria que deixa al Fraikin tercer a la classificació de la Lliga Sacyr Asobal.

El partit ha començat amb el Granollers molt concentrat i dominant el marcador en els primers compassos, però ràpidament el Blasgon/Bodegas Ceres VA ha igualat el marcador i fins i tot i s’ha situat per davant (10-12, min 25). El Blasgon/Bodegas Ceres VA ha aprofitat el seu moment i s'ha arribat a col·locar amb quatre gols d'avantatge. Aquest fet ha obligat a demanar temps mort a l'Antonio Rama.

El Fraikin ha canviat el xip i ha seguit les indicacions de Rama. De cop i volta s'ha vist un BM Granollers amb més contundència en defensa i més precís en atac. Les recuperacions de Franco i Salinas han permès al Fraikin realitzar un parcial de 4-0 i ha permès capgirar la situació arribant al descans amb un empat al marcador (14-14, min 30).

L’inici de la segona meitat ha estat una continuació dels darrers minuts de la primera, amb un Blasgon/Bodegas Ceres VA que ha plantat cara. Els visitants s’han situat 22-22 (min, 45). Amb el 25-23 el Fraikin s’ha pogut situar amb la màxima diferència durant el partit i amb dues aturades posteriors de Pol Sastre el Granollers ha aconseguit un parcial tranquil·litzador (29-25, min 55). Els homes d'Antonio Rama han anat eixamplant la diferència fins al 32-27 final.

32 - Fraikin BM Granollers (14+18): Guàrdia; Lancina (1), Álex Márquez (5), Salinas (5), Adri Martínez (-), Gassama (3) i Antonio García (6, 4p) -set inicial-; Sastre (1), Gurri (-), Édgar Pérez (2), Marc García (-), Chema Márquez (1), Valera (6, 4p), Rey (-) i Franco (2).

25 - Blas Gon/Bodegas Ceres Villa de Aranda (14+11): De Vega; Leonel (1), Baronetto (1), Nico (2, 2p), Megías (1), Llorens (-) i Elustondo (2) -set inicial-; Ricardo (ps), Souto Cueto (2), Brian (-), Sukic (5), J. López (6), G. Cunha (2) i Matheus (3, 3p).

Marcador cada cinc minuts: 2-1, 5-5, 7-7, 9-9, 10-12 i 14-14 (descans); 17-16, 20-19, 22-22, 25-23, 29-24 i 32-25 (final).

Àrbitres: David Monjo Ortega i Carlos Luque Cabrejas. Exclusions: Rey (2), Marc García, Salinas i Gurri del Fraikin BM Granollers i Llorens (2), Megías, Nico, Souto Cueto i Matheus del Villa de Aranda.

Incidències: Partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Sacyr Asobal, disputat al Palau d'Esports de Granollers.